PL menu na MAX DOT - Skoda Superb 2008r

macger
Posty: 6
Rejestracja: 23 sie 2019, o 08:41
Samochód: Superb II
Silnik: 2.0TDI (170KM) CFGB

PL menu na MAX DOT - Skoda Superb 2008r

Post autor: macger » 27 sie 2019, o 10:01

Witam wszystkich jestem tu nowy i jestem posiadaczem Skody Superb II 2.0TDI (170KM) z 2008r
Mam do Was 2 pytanka...ja jestem w tym totalny "lajkonik" ale dla Was odpowiedz na to to zapewne bułka z masłem :)

- 1 - czy jest mozliwe wgranie/zrobienie PL menu na Maxi Dot w tymże modelu i roczniku Superb'a? jesli tak to jak?
- 2 - czy istniała wersja wyposażenia Superba Exclusive? i czym sie wyrózniała? lub np różniła od Elegance?

dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam

Ad6
Posty: 25
Rejestracja: 28 lip 2018, o 15:27
Samochód: Superb II DSG 4x4
Silnik: 3.6 V6 FSI CDVA (260KM)
Imię: Adam
Lokalizacja: Śląsk

Re: PL menu na MAX DOT - Skoda Superb 2008r

Post autor: Ad6 » 30 sie 2019, o 22:21

1. nie jedynie wymiana licznika z wersji po 2011r z już fabrycznie wgranym polskim menu

Awatar użytkownika
Enriquez
Posty: 12474
Rejestracja: 2 cze 2012, o 09:20
Samochód: Superb III
Silnik: 2.0TSI (190KM)
Aktualnie: 313 KM / 419 Nm
Imię: Marcin
Lokalizacja: Łódź - Wieś ELW

Re: PL menu na MAX DOT - Skoda Superb 2008r

Post autor: Enriquez » 31 sie 2019, o 08:04

Pytaj kolegi Spacewalker. Licznik musi mieć odpowiednią ilość pamięci.
Pozdrawiam
Marcin
---
Nie udzielam porad technicznych na PW. Nie podejmuję się wykonywania żadnych modyfikacji w cudzych samochodach. Proszę mnie o to nie pytać.

spacewalker
Posty: 219
Rejestracja: 29 lip 2014, o 18:09
Samochód: Inny
Silnik: 2.0TDI (170KM) CFGB
Aktualnie: 184KM 420Nm
Imię: Marcin
Lokalizacja: LDZ

Re: PL menu na MAX DOT - Skoda Superb 2008r

Post autor: spacewalker » 3 wrz 2019, o 06:46

Enriquez pisze:Pytaj kolegi Spacewalker. Licznik musi mieć odpowiednią ilość pamięci.
idzie i 2008 zrobic na PL
....

ODPOWIEDZ