Forum Skoda Superb

Portal mi艂o艣nik贸w i u偶ytkownik贸w Skody Superb
Teraz jest 22 wrz 2018, o 03:55

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 12 ] 
Autor Wiadomo艣膰
PostNapisane: 18 mar 2018, o 20:36 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Ralph
Do艂膮czy艂(a): 28 cze 2017, o 21:51
Posty: 147
Lokalizacja: Roscommon,IE
Samoch贸d: Superb II combi
Silnik: 1.6TDI CAYC (105KM)
Hej pab567 wstawi艂 dawno temu fajny tutorial jak w艂膮czy膰 WLAN w radiu.
Ja mam model 3T0035680E i pytanko takie czy to radio ma tak膮 opcj臋 a ja nie mog臋 jej znale艣膰 czy w tym modelu jej brak?


G贸ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


G贸ra
PostNapisane: 19 mar 2018, o 07:43 
Offline
Moderator
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Pawe艂
Do艂膮czy艂(a): 12 lis 2012, o 15:54
Posty: 4614
Lokalizacja: Warszafka (Ochota)
Samoch贸d: Superb II
Silnik: 3.6 V6 FSI CDVA (260KM)
Aktualnie: 277 KM / 347 Nm
Pisa艂e艣 symbol radia. Bluetooth jest modu艂em dodatkowym, niezale偶nym od radia - masz go w og贸le?

_________________
Wyprzeda偶 piwniczna http://olx.pl/oferty/uzytkownik/Qncf/


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 mar 2018, o 12:18 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Ralph
Do艂膮czy艂(a): 28 cze 2017, o 21:51
Posty: 147
Lokalizacja: Roscommon,IE
Samoch贸d: Superb II combi
Silnik: 1.6TDI CAYC (105KM)
Mam bluetooth.Fajnie 偶e w BT premium mo偶na czyta膰 sms bezpo艣renio z ekranu radia.Ale WLAN nie mog臋 znalez膰 i musz臋 udost臋pnia膰 internet dzieciakom z poziomu telefonu.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 mar 2018, o 12:57 
Offline
Moderator
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Pawe艂
Do艂膮czy艂(a): 12 lis 2012, o 15:54
Posty: 4614
Lokalizacja: Warszafka (Ochota)
Samoch贸d: Superb II
Silnik: 3.6 V6 FSI CDVA (260KM)
Aktualnie: 277 KM / 347 Nm
To jeszcze podaj symbol modu艂u Bluetooth , jest pod siedzeniem pasa偶era.

_________________
Wyprzeda偶 piwniczna http://olx.pl/oferty/uzytkownik/Qncf/


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 mar 2018, o 13:25 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Ralph
Do艂膮czy艂(a): 28 cze 2017, o 21:51
Posty: 147
Lokalizacja: Roscommon,IE
Samoch贸d: Superb II combi
Silnik: 1.6TDI CAYC (105KM)
Novero 3C8035730B
SW 0723
HW 013
MODEL HT-4
Kt贸ry艣 z tych numer贸w to symbol modu艂u?
Jak nie to napisz臋 Ci reszt臋 numerk贸w z modu艂u :oops:
A tak nawiasem m贸wi膮c to modu艂 jest u mnie pod siedzeniem kierowcy a nie pasa偶era :shock:


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 mar 2018, o 16:02 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Grzesiek
Do艂膮czy艂(a): 6 gru 2012, o 21:51
Posty: 804
Lokalizacja: Sandomierz/Tarnobrzeg
Samoch贸d: Superb II
Silnik: 2.0TDI BMP (140KM)
Ralph3x napisa艂(a):
3C8035730B


Masz modu艂 kt贸ry nie obs艂uguje WiFi (ko艅c贸wka B)

Z tego co pami臋tam to pab pisa艂 ze jedynie z ko艅c贸wk膮 D i E maj膮 tak膮 funkcje.

_________________
Czarnuch SUPERB viewtopic.php?f=18&t=3554


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 mar 2018, o 16:10 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Piotr
Do艂膮czy艂(a): 25 mar 2013, o 15:13
Posty: 973
Lokalizacja: Wawa
Samoch贸d: Inny
Silnik: Inny
dok艂adnie, i dodatkow WLAN dzia艂a tylko jak po艂膮czeni jestesmy po rSAP czyli zdalana obs艂uga karty SIM.
Dzieki temu may w telefonie net z WiFi ale nie mamy z niego "karty SIM" bo jest ona przepisana do modu艂u wtedy.

_________________
Obrazek
Jest 171,7 KM i 402,9 Nm
Moja OII FL 2.0TDI Kombi, oszust RS
Sprzedam:
Oferty na OLX


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 mar 2018, o 21:00 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Ralph
Do艂膮czy艂(a): 28 cze 2017, o 21:51
Posty: 147
Lokalizacja: Roscommon,IE
Samoch贸d: Superb II combi
Silnik: 1.6TDI CAYC (105KM)
To znaczy ten m贸j Bluetooth to jaki艣 bieda pakiet posiada.Nie wiem co to po艂膮czenie po rSAP ale u mnie na telefonie pokazuje si臋 "zdalna obs艂uga sim" kiedy mam pod艂膮czony telefon w trybie premium i wtedy pokazuje si臋 te偶 "emergency calls only" i z telefonu w艂a艣ciwie nie mo偶na korzysta膰 w sensie ani YouTube nie mo偶na ogl膮da膰 ani neta przejrze膰.A je偶eli pod艂膮cz臋 w trybie handsoff to telefon jest w pe艂ni funkcjonalny ale np. ju偶 SMS na ekranie radia nie przeczytam.
Dzi臋ki za odpowiedzi.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 mar 2018, o 10:22 
Offline
Moderator
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Pawe艂
Do艂膮czy艂(a): 12 lis 2012, o 15:54
Posty: 4614
Lokalizacja: Warszafka (Ochota)
Samoch贸d: Superb II
Silnik: 3.6 V6 FSI CDVA (260KM)
Aktualnie: 277 KM / 347 Nm
Czyli Tw贸j telefon wspiera RSAP, musisz jedynie wymieni膰 modu艂 na taki z ko艅c贸wk膮 D lub E

_________________
Wyprzeda偶 piwniczna http://olx.pl/oferty/uzytkownik/Qncf/


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 mar 2018, o 22:46 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Ralph
Do艂膮czy艂(a): 28 cze 2017, o 21:51
Posty: 147
Lokalizacja: Roscommon,IE
Samoch贸d: Superb II combi
Silnik: 1.6TDI CAYC (105KM)
Pogmera艂em i cena modu艂u(nowego) to ok. 90euro.U偶ywki nie ma szans tu znalez膰 bo z艂omowc贸w tu raczej niewiele.Dam sobie spok贸j b臋d臋 u偶ycza艂 internetu bezpo艣rednio z telefonu jak dotychczas.Dzi臋ki za odpowiedzi,pozdrawiam :)


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 mar 2018, o 07:13 
Offline
Moderator
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Pawe艂
Do艂膮czy艂(a): 12 lis 2012, o 15:54
Posty: 4614
Lokalizacja: Warszafka (Ochota)
Samoch贸d: Superb II
Silnik: 3.6 V6 FSI CDVA (260KM)
Aktualnie: 277 KM / 347 Nm
Ralph3x napisa艂(a):
Pogmera艂em i cena modu艂u(nowego) to ok. 90euro.U偶ywki nie ma szans tu znalez膰 bo z艂omowc贸w tu raczej niewiele.Dam sobie spok贸j b臋d臋 u偶ycza艂 internetu bezpo艣rednio z telefonu jak dotychczas.Dzi臋ki za odpowiedzi,pozdrawiam :)
A jedno zero Ci si臋 nie zgubi艂o? Daj zna膰, gdzie s膮 po 90 EURO, kupi臋 z 10...

_________________
Wyprzeda偶 piwniczna http://olx.pl/oferty/uzytkownik/Qncf/


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 mar 2018, o 00:03 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Ralph
Do艂膮czy艂(a): 28 cze 2017, o 21:51
Posty: 147
Lokalizacja: Roscommon,IE
Samoch贸d: Superb II combi
Silnik: 1.6TDI CAYC (105KM)
Przepraszam bardzo rzeczywi艣cie 鈧90 to najta艅sze oferty na ebuy uk z bardzo drobnym dopiskiem "pre owned".S膮 te偶 u偶ywki i po 鈧250 a s膮 i chi艅skie podr贸bki za ok.鈧109.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


G贸ra
Wy艣wietl posty nie starsze ni偶:  Sortuj wg  
Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 12 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Nie mo偶esz rozpoczyna膰 nowych w膮tk贸w
Nie mo偶esz odpowiada膰 w w膮tkach
Nie mo偶esz edytowa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz dodawa膰 za艂膮cznik贸w

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne u偶ytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL