Forum Skoda Superb
http://www.superbclub.pl/

Wymiana Columbus na Stację multimedialną i Sound System
http://www.superbclub.pl/viewtopic.php?f=7&t=9241
Strona 5 z 5

Autor:  Moonracker [ 8 mar 2018, o 09:31 ]
Tytuł:  Re: Wymiana Columbus na Stację multimedialną i Sound System

Proszę:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Autor:  kleofas [ 8 mar 2018, o 13:18 ]
Tytuł:  Re: Wymiana Columbus na Stację multimedialną i Sound System

:shock:

Autor:  pab567 [ 8 mar 2018, o 15:35 ]
Tytuł:  Re: Wymiana Columbus na Stację multimedialną i Sound System

Ale z tego, co widzę w opisie na stronie producenta, to jest to nawigacja offline plus TMC czyli takie samo gówno jak nawigacje fabryczne do Superba 2... Mylę się?

Autor:  whity [ 8 mar 2018, o 15:48 ]
Tytuł:  Re: Wymiana Columbus na Stację multimedialną i Sound System

Jak jest auto wyłączone to jest nawigacja offline, a jak auto odpalone to sie nawigacja włącza czyli online

Autor:  Foton [ 8 mar 2018, o 21:44 ]
Tytuł:  Re: Wymiana Columbus na Stację multimedialną i Sound System

Online to Power. Whity ma rację.

Autor:  whity [ 8 mar 2018, o 21:53 ]
Tytuł:  Re: Wymiana Columbus na Stację multimedialną i Sound System

:)

Autor:  julo [ 29 maja 2018, o 20:23 ]
Tytuł:  Re: Wymiana Columbus na Stację multimedialną i Sound System

A ja chciałbym zapytać coś w temacie. Właśnie podłączałem chińczyka 8" zamiast Columbusa i wszystko śmiga oprócz tego że nie mam dźwięku na głośnikach. Żadnego dźwięku, nawet szumu. Myślicie, że Sound System jest winien? Co można z tym zrobić?

Autor:  whity [ 29 maja 2018, o 20:31 ]
Tytuł:  Re: Wymiana Columbus na Stację multimedialną i Sound System

Tak

Autor:  Enriquez [ 29 maja 2018, o 21:55 ]
Tytuł:  Re: Wymiana Columbus na Stację multimedialną i Sound System

Chińczyk raczej się z Sound System nie dogada. Ale mogę się mylić. Może majfriendy zrobili jakiś myk.

Autor:  s-e-b-e-b [ 31 maja 2018, o 06:36 ]
Tytuł:  Re: Wymiana Columbus na Stację multimedialną i Sound System

Ja miałem chińczyka i Sound System....musi być odpowiedni "dekoder" CAN....naviPremium sprawdzało u mnie chyba ze 3 czy 4 zanim zadziałało.

julo - jeśli jest cisza to nic z tym nie zrobisz, nie będzie grało :(

Autor:  jaSiek [ 7 sie 2018, o 18:02 ]
Tytuł:  Re: Wymiana Columbus na Stację multimedialną i Sound System

Łukasz w filmiku wspominał o zrestartowaniu wzmacniacza. To kwestia wypięcia wtyczek od niego, czy jest na to jakaś procedura np. przez vcdsa?

Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka

Autor:  jaSiek [ 10 sie 2018, o 05:24 ]
Tytuł:  Re: Wymiana Columbus na Stację multimedialną i Sound System

Przeszczep zakończony bez większych problemów. Zamiast Amu+ wpadł 9" SilverStrong w konfiguracji 8CORE/4GB. Odpięta wtyczka od wzmacniacza, podnownie podłączona już na włączonym radiu i zaczęło to gadać. Fabryczny GPS na przejściówce fakra->SMA. Do zrobienia jeszcze kabloteka pod fabryczny mikrofon. Radio startuje po zapłonie (nie da się go inaczej włączyć), ale do samego działania zapłon nie jest potrzebny. Wyłącza się samo po ok. 10 minutach. Bez zapłonu z przycisków na kierownicy działają tylko te od głośności. Po zapłonie dochodzi jeszcze zmiana źródła, dalej/wstecz i skrót do połączeń.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Strona 5 z 5 Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/