Forum Skoda Superb
http://www.superbclub.pl/

zamiana swing na columbus
http://www.superbclub.pl/viewtopic.php?f=7&t=3421
Strona 1 z 1

Autor:  jaceq [ 6 lip 2013, o 21:23 ]
Tytuł:  zamiana swing na columbus

Witam,

Jak pewnie niektorzy z was (zaraz sie oficjalnie przywitam ;) ) zauwazyli udzielilem sie juz tu i tam (same pytania) jako ze wlasnie stalem sie posiadaczem Superb.

Idac prosto do rzeczy, auto ktore nabylem ma radio swing, a chcial bym zeby mialo cos fajniejszego ;)
Widze ze columbus jest do rzeczy i teraz chcialem sie dowiedziec co jest (jakie czesci) potrzebne do zamiany...

Narazie widze takie:
- Radio columbus
- Nowa ramka (rozumiem ze jest inna niz w swingu)
- jakas antena gps (jest jakas dedykowana do columbusa czy musi byc specjalna?)
- Potrzebne kodowanie (czego dokladnie? jakim kable softem? czy moge sam jesli kupie kabel?)

Czy jest cos jeszcze co musze miec na uwadze?
Patrzylem na allegro i mozna dostac columbusa w jakiejs rozsadnej cenie wiec (nie wiele wyzszej niz jakiegos chinczyka) jest to rozsadna opcja...

Autor:  Misiek Fisiek [ 8 lip 2013, o 10:13 ]
Tytuł:  Re: zamiana swing na columbus

Nowego columbusa możesz mieć też w rozsądnej cenie od Martina. W alternatywie jest nią stacja blaupunkta.

Autor:  Dj_Majster [ 6 mar 2018, o 00:31 ]
Tytuł:  Re: zamiana swing na columbus

Jestem w tej samej sytuacji. Czy jest gdzieś jakaś instrukcja o tym jak zdemontować Swinga a założyć Columbusa ?

Autor:  Foton [ 6 mar 2018, o 19:51 ]
Tytuł:  Re: zamiana swing na columbus

A po co wam Kolumbus?

Autor:  whity [ 6 mar 2018, o 19:57 ]
Tytuł:  Re: zamiana swing na columbus

Zeby odkryć Amerykę

Autor:  Foton [ 6 mar 2018, o 20:08 ]
Tytuł:  Re: zamiana swing na columbus

Ma na mapach Amerykę?

Autor:  whity [ 6 mar 2018, o 20:29 ]
Tytuł:  Re: zamiana swing na columbus

Nie ma, dlatego szukają kolumbusa zeby odkrył

Autor:  Enriquez [ 6 mar 2018, o 21:53 ]
Tytuł:  zamiana swing na columbus

W Swingu trzeba zdjąć z niego ramkę, tą co jest dookoła wyświetlacza. Odkręcić 4 śrubki i wyciągnąć. W jego miejsce dać Columbusa z przymocowaną na nim anteną gps. No i of kors kupić nową ramkę

Strona 1 z 1 Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/