Forum Skoda Superb

Portal mi艂o艣nik贸w i u偶ytkownik贸w Skody Superb
Teraz jest 17 sie 2018, o 20:14

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 108 ]  Przejd藕 na stron臋 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Nast臋pna strona
Autor Wiadomo艣膰
PostNapisane: 20 wrz 2013, o 17:53 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 5 kwi 2012, o 21:52
Posty: 159
Lokalizacja: 3City
Samoch贸d: Superb II
Silnik: 1.4TSI CAXC (125KM)
Panowie spontanem zanabylem Bolero ale mimo ze nowka to lezalo na polce ze dwa lata i ma stary Firmware bez wielu ustawien i polskiego jezyka.

W serwisie twierdza ze nie ma procedury aktualizacji radia a w necie sporo info ze jest i wymaga aktualizacji online w serwisie.

Gdzie w Trojmiescie ogarna mi temat? Nie musi byc serwis bo tam chyba brakuje troche wiedzy na ten temat.

Ciekawostka ze na starym sofcie bez problemu czyta karte sdhc 32gb pelna muzy.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


G贸ra
PostNapisane: 24 wrz 2013, o 07:51 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 4 lip 2013, o 09:36
Posty: 113
Lokalizacja: Winterthur, Szwajcaria
Samoch贸d: Superb II
Silnik: 2.0TDI CFFB (140KM)
Moze nic nie wnosze ale jak wydumasz jak to zrobic to daj mi znac :)


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 lis 2013, o 22:26 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 28 mar 2013, o 14:30
Posty: 107
Lokalizacja: Tarnog贸rskie Szosy OCP
Samoch贸d: Inny
Silnik: Inny
Aktualnie: BMW F25
Te偶 si臋 do艂膮czam do pro艣by !! :)


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 gru 2013, o 15:06 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 30 wrz 2010, o 08:21
Posty: 245
Lokalizacja: WAW
Samoch贸d: Superb II
Silnik: 1.8TSI BZB (160KM)
Aktualnie: 217 KM / 310 nm
Mi aktualizowali w ASO jeszcze pod koniec gwarancji
By艂o to w orku 2010 i aktualizacja zdecydowanie si臋 przyda艂a
bo by艂o sporo bug贸w na pocz膮tku produkcji w tym zwi膮zany z d艂ugim
czytaniem karty sd. Wiem, 偶e update w艂a艣nie poprawia艂 czytanie kart powy偶ej 8 lub 16GB
Tak偶e jak wida膰 da si臋 zaktualizowa膰


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 sty 2014, o 10:48 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 4 lip 2013, o 09:36
Posty: 113
Lokalizacja: Winterthur, Szwajcaria
Samoch贸d: Superb II
Silnik: 2.0TDI CFFB (140KM)
Mi akurat karte czyta szybko (co prawda mam tylko 1GB poki co ;) )
Ciekawe czy da sie jakos przez magiczne CD to zrobic...


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 sty 2014, o 14:01 
Offline

Imi臋: Arek
Do艂膮czy艂(a): 25 pa藕 2013, o 07:49
Posty: 39
Samoch贸d: Superb II
Silnik: 1.9TDI BXE (105KM)
Mi 16GB czyta bardzo d艂ugo.
Jak sprawdzi膰 wersje software??


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sty 2014, o 13:53 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Marek
Do艂膮czy艂(a): 16 lis 2013, o 11:00
Posty: 1397
Lokalizacja: D臋blin/ Bia艂a Podl.
Samoch贸d: Superb II combi
Silnik: 1.8TSI CDAA (160KM)
pod艂膮cz臋 si臋 pod temat, odebra艂em superba a tu malutki zonk, radio bolero nie ma polskiego menu (to bym wytrzyma艂), ale za choler臋 nie mog臋 wej艣膰 w menu zwi膮zane z d藕wi臋kiem surround i eq, bo tego nie ma.
W instrukcji do艂膮czonej jest a radio nie ma? Jecha膰 do aso i niech robi膮 upgrate?

_________________
http://galeria.interia.pl/galerie,u_id,58988
http://www.superbclub.pl/viewtopic.php?f=18&t=4300

Obrazek


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sty 2014, o 15:51 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 12 wrz 2012, o 13:07
Posty: 520
Lokalizacja: SCI
Samoch贸d: Superb II
Silnik: 1.6TDI CAYC (105KM)
Aktualnie: ok.130 KM
Czy z Bolero nie jest przypadkiem tak, jak z Columbusem, 偶e s膮 r贸偶ne wersje (pe艂niejsze, ubo偶sze) np. z tunerem TV i bez, GSM i bez, a instrukcja opisuje wersj臋 najpe艂niejsz膮, niezale偶nie od tego, jak膮 si臋 ma zainstalowan膮 w aucie?


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sty 2014, o 15:59 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Grzesiek
Do艂膮czy艂(a): 30 sty 2011, o 20:15
Posty: 2688
Lokalizacja: Szczecin
Samoch贸d: Superb II combi 4x4
Silnik: 2.0TDI (170KM) CFGB
A do surroundu i eq nie trzeba mie膰 Sound Systemu ?


Wys艂ane z jakiego艣 urz膮dzenia mobilnego.

_________________
Moja Skoda Superb


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sty 2014, o 16:47 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Marek
Do艂膮czy艂(a): 16 lis 2013, o 11:00
Posty: 1397
Lokalizacja: D臋blin/ Bia艂a Podl.
Samoch贸d: Superb II combi
Silnik: 1.8TSI CDAA (160KM)
mo偶e i tak ale 偶eby menu nie by艂o w polskim j臋zyku? Bolero to bolero in my opinion

_________________
http://galeria.interia.pl/galerie,u_id,58988
http://www.superbclub.pl/viewtopic.php?f=18&t=4300

Obrazek


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sty 2014, o 17:11 
Offline
Moderator
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Szymek
Do艂膮czy艂(a): 13 maja 2012, o 10:59
Posty: 15314
Lokalizacja: CWA/GD
Samoch贸d: Superb II
Silnik: 2.0TDI (170KM) CFGB
to s膮 kwiatki w艂a艣nie skody... :shock:
nie sugerowa艂bym si臋, 偶e masz menu w maxidocie po polsku a bolero nie... bo tak naprawd臋 s膮 one niezale偶ne od siebie...
mo偶e by膰, 偶e tak po prostu jest. zapytaj, zadzwo艅, udaj g艂upiego niech Ci wyt艂umacz膮 i tyle.

_________________
http://www.motoke.pl
http://www.mak-bud.com

Mondeo MK5 2.0 TDCI Hatch
OIII 1.6 TDI DSG Kombi
Obrazek


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sty 2014, o 18:16 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 12 wrz 2012, o 13:07
Posty: 520
Lokalizacja: SCI
Samoch贸d: Superb II
Silnik: 1.6TDI CAYC (105KM)
Aktualnie: ok.130 KM
koniu1973 napisa艂(a):
mo偶e i tak ale 偶eby menu nie by艂o w polskim j臋zyku? Bolero to bolero in my opinion

In my opinion Columbus to Columbus, a jednak polskie menu pojawi艂o si臋 u mnie dopiero po wgraniu softu 5269.
Mo偶e w ASO wgraj膮 Ci najnowszy soft do Bolero i polskie menu si臋 pojawi. W setupie nie masz opcji wyboru j臋zyka?
Jest w sieci takie co艣, luknij. Cho膰 skoro masz nowe auto, to wali艂bym do ASO i niech aktualizuj膮 soft, bo to, 偶e auto nowe, nie znaczy, 偶e soft najnowszy.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sty 2014, o 18:32 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Marek
Do艂膮czy艂(a): 16 lis 2013, o 11:00
Posty: 1397
Lokalizacja: D臋blin/ Bia艂a Podl.
Samoch贸d: Superb II combi
Silnik: 1.8TSI CDAA (160KM)
wyb贸r j臋zyka jest, tylko brak w nim polskiego, mamy ruski, portugalski, francuski itd ale PL brak. Tak samo jak brak dw贸ch pozycji pod "nutk膮"...
mo偶e jednak jaki艣 upgrate jest dost臋pny albo mam g贸wniane radio? Zmieniarka jest w radiu.

_________________
http://galeria.interia.pl/galerie,u_id,58988
http://www.superbclub.pl/viewtopic.php?f=18&t=4300

Obrazek


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sty 2014, o 18:41 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 12 wrz 2012, o 13:07
Posty: 520
Lokalizacja: SCI
Samoch贸d: Superb II
Silnik: 1.6TDI CAYC (105KM)
Aktualnie: ok.130 KM
Radio nie jest g贸wniane. Jest jakie jest i ja pogna艂bym do ASO na upgrade softu. To, 偶e nieaktywne jest menu surround 艣wiadczy raczej o braku systemu w aucie, a nie o wadzie radia. Nie mam Bolero, ale chyba obs艂uga jest zbli偶ona do obs艂ugi Columbusa, za wyj膮tkiem navi, kt贸r膮 ten ma.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sty 2014, o 18:59 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 21 wrz 2013, o 12:27
Posty: 406
Lokalizacja: uzupe艂nij pole
Samoch贸d: Superb II combi
Silnik: 2.0TDI (170KM) CFGB
Panowie, a czy w Bolero lub Columbus maj膮 opcj臋 nagrywania radia? Co艣 mi kiedy艣 w Bolera smiglo na ekranie, bodaj kilka sekund po wy艂膮czeniu stacyjki co艣 tam pokazuje o nagrywaniu, ale mog臋 si臋 myli膰...


G贸ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


G贸ra
Wy艣wietl posty nie starsze ni偶:  Sortuj wg  
Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 108 ]  Przejd藕 na stron臋 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Nast臋pna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Nie mo偶esz rozpoczyna膰 nowych w膮tk贸w
Nie mo偶esz odpowiada膰 w w膮tkach
Nie mo偶esz edytowa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz dodawa膰 za艂膮cznik贸w

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne u偶ytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL