Forum Skoda Superb

Portal mi艂o艣nik贸w i u偶ytkownik贸w Skody Superb
Teraz jest 25 kwi 2019, o 02:52

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomo艣膰
PostNapisane: 28 sty 2019, o 18:24 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 28 sty 2019, o 18:06
Posty: 1
Samoch贸d: Superb II combi
Silnik: 2.0TDI BSS (140KM)
Dzie艅 dobry,
Od niedawna mam nast臋puj膮cy problem z Amundsenem: telefon (LG G6) po w艂膮czeniu zap艂onu paruje si臋 jak zawsze przez bluetooth, zestaw g艂o艣nom贸wi膮cy obs艂uguje po艂膮czenia telefoniczne, ale nie dzia艂aj膮 media. Gdy w艂膮czam muzyk臋 w telefonie, na ekranie nawigacji wy艣wietlaj膮 si臋 dane (wykonawca, utw贸r etc.), ale d藕wi臋k nie jest przesy艂any do g艂o艣nik贸w. Cisza w g艂o艣nikach auta. Muzyka "leci" przez telefon. Usun膮艂em telefon z listy urz膮dze艅, przywr贸ci艂em ustawienia fabryczne, sparowa艂em ponownie urz膮dzenia - wszystko dzia艂a. Po wy艂膮czeniu zap艂onu i w艂膮czeniu z powrotem, zn贸w nast臋puje sparowanie, ale audio zn贸w nie dzia艂a. Co ciekawe, w ustawieniach bluetooth w telefonie, dla skody mam tylko dost臋pny profil "d藕wi臋k po艂膮czenia", brakuje natomiast profilu "media audio". Nie jest to raczej wina telefonu, bo w innym aucie z grupy vw mam obydwa profile i wszystko gra. Dodam, 偶e auto jest z 2015, nie robi艂em 偶adnej aktualizacji navi, ale wszystko przez par臋 lat chodzi艂o bez zarzutu, 艂膮cznie z mediami.

Czy kto艣 mia艂 mo偶e podobny problem i go rozwi膮za艂?


G贸ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199


G贸ra
PostNapisane: 3 lut 2019, o 18:13 
Offline

Imi臋: Andrzej
Do艂膮czy艂(a): 17 lip 2018, o 21:37
Posty: 9
Samoch贸d: Superb II combi
Silnik: 2.0TDI BSS (140KM)
Cze艣膰.

Ostanio te偶 u mnie zacz膮艂 wyst臋powa膰 ten problem. P贸艂 roku wszystko dzia艂a艂o ok. Tzn za ka偶dym razem musia艂em wy艂膮cza膰 i w艂膮cza膰 bluetooth jak wsiadalem do samochodu aby uzyskac audio (bez wy艂膮czenia dzia艂a艂aly same polaczenia, bez audio ). A teraz gdzie艣 od dwoch, trzech tygodni nie mog臋 uzyska膰 audio bluetooth. Musz臋 rozparowywac za kazdym razem telefon z amundsenem i parowa膰 raz jeszcze wtedy dzia艂a ale i tak nie zawsze i do czasu odejscia z telefonem dalej. Mam galaxy s7, ale na firmowym xiaomi te偶 jest to samo. W opcjach bluetooth jak wejdziesz znik艂a ikona wlaczenia wylaczenia audio. Probowalem r贸偶nych dodatkowych apek na androida, ale nic si臋 nie zmieni艂o. Czy komu艣 uda艂o si臋 ten problem rozwi膮za膰 ??

Pozdrawiam


G贸ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199


G贸ra
Wy艣wietl posty nie starsze ni偶:  Sortuj wg  
Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Nie mo偶esz rozpoczyna膰 nowych w膮tk贸w
Nie mo偶esz odpowiada膰 w w膮tkach
Nie mo偶esz edytowa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz dodawa膰 za艂膮cznik贸w

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne u偶ytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL