Forum Skoda Superb

Portal mi艂o艣nik贸w i u偶ytkownik贸w Skody Superb
Teraz jest 10 gru 2018, o 15:06

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomo艣膰
PostNapisane: 20 lip 2018, o 22:00 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Kamil
Do艂膮czy艂(a): 10 lip 2018, o 00:19
Posty: 32
Lokalizacja: Be艂chat贸w
Samoch贸d: Superb II DSG 4x4
Silnik: 3.6 V6 FSI CDVA (260KM)
jak w temacie, stalem sie dzis szczesliwym posiadaczem S2 w bardzo wypasnej wersji gdyby nie to radyjko ...
probowalem na rozne sposoby chinskie podlaczyc sie pod BT i niestety bez rezultatu - wyskakiwal komunikat o braku kompatybilnosci telefonu
sprawdzalem od podstawowych wynalazkow np nokia 225
konczywszy na chinczykach np xiaomi mi5, xiaomi 4a

czy da sie cos z tym fantem zrobic? jakas wizyta w serwisie lub speca od aktualizacji softu w domowym garazu?
moze trzeba zainstalowac jakies ustrojstwo na smartphonie?

inna sprawa, ze wydaje mi sie, ze w tym radiu praktycznie opcji tj setupu jest tyle co kot naplakal - te radia tak mialy czy po prostu gdzies cala reszta jest poukrywana?

+ czy da sie wgrac polski w komputeri jakie mniej wiecej sa koszta takiej operacji? wspomne, iz w poprzednim samochodzie tj oplu vectrze c po lifcie wrzucalem tylko plytke i radyjko samo
wgrywalo/przestawialo sie na jezyk polski, moze tu tez jest taki bajer ;)


G贸ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


G贸ra
PostNapisane: 21 lip 2018, o 04:46 
Offline
Moderator
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Pawe艂
Do艂膮czy艂(a): 12 lis 2012, o 15:54
Posty: 4713
Lokalizacja: Warszafka (Ochota)
Samoch贸d: Superb II
Silnik: 3.6 V6 FSI CDVA (260KM)
Aktualnie: 277 KM / 347 Nm
Oficjalnego softu do Bolero z j臋zykiem polskim nie ma.

Prawdopodobnie masz Bluetooth kt贸ry pracuje tylko w trybie RSAP - podaj dla pewno艣ci symbol (modu艂 jest pod siedzenie pasa偶era).

_________________
Wyprzeda偶 piwniczna http://olx.pl/oferty/uzytkownik/Qncf/


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 lip 2018, o 20:06 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Kamil
Do艂膮czy艂(a): 10 lip 2018, o 00:19
Posty: 32
Lokalizacja: Be艂chat贸w
Samoch贸d: Superb II DSG 4x4
Silnik: 3.6 V6 FSI CDVA (260KM)
z tego co sie zorianetowalem rzeczywiscie mam modul, ktory pracuje tylko z telefonami z aktywnym rsap (dziwne bo w xiaomi mi5 niby jest ale niestety nie dziala ;( )
czy ktos moze mi konkretnie doradzic. podpowiedziec jaki jest najmniejszy koszt wymiany tego modulu BT? czy ew isc w strone wrzucenia do samochodu jakiejs wyzszej opcji np najwyzszej mozliwej z nawigacja i lepsza wersja BT?


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 lip 2018, o 22:25 
Offline
Moderator
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Pawe艂
Do艂膮czy艂(a): 12 lis 2012, o 15:54
Posty: 4713
Lokalizacja: Warszafka (Ochota)
Samoch贸d: Superb II
Silnik: 3.6 V6 FSI CDVA (260KM)
Aktualnie: 277 KM / 347 Nm
Proponuj臋 3C8035730D lub 3C8035730E

_________________
Wyprzeda偶 piwniczna http://olx.pl/oferty/uzytkownik/Qncf/


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 sie 2018, o 12:58 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Kamil
Do艂膮czy艂(a): 10 lip 2018, o 00:19
Posty: 32
Lokalizacja: Be艂chat贸w
Samoch贸d: Superb II DSG 4x4
Silnik: 3.6 V6 FSI CDVA (260KM)
czy sam wymienie cos takiego czy musze sie udac do kogos (moze kogos mozecie polecic?)
aktualnie mam antene rekina z wejsciem na normalna antene (bat)
czy do tego peirwszego modulu musze jeszcze cos kombinowac z antena czy po prostu lepiej wziasc drugi modul?


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 sie 2018, o 13:50 
Offline
Moderator
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Pawe艂
Do艂膮czy艂(a): 12 lis 2012, o 15:54
Posty: 4713
Lokalizacja: Warszafka (Ochota)
Samoch贸d: Superb II
Silnik: 3.6 V6 FSI CDVA (260KM)
Aktualnie: 277 KM / 347 Nm
Wymienisz sam, p艂ug nad Play

_________________
Wyprzeda偶 piwniczna http://olx.pl/oferty/uzytkownik/Qncf/


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 sie 2018, o 11:59 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Kamil
Do艂膮czy艂(a): 10 lip 2018, o 00:19
Posty: 32
Lokalizacja: Be艂chat贸w
Samoch贸d: Superb II DSG 4x4
Silnik: 3.6 V6 FSI CDVA (260KM)
nie masz czasem czegos takiego na sprzedaz ? :) widze, ze czasem cos tam wrzucales ;)

i pytanko a propo radia/podglaszania jeszcze mam
mianowicie nie wiem czy to jeszcze kwestia przyzwyczajenia itp ale jak musze ostro skrecic ogolem wykonac jakis wiekszy manewr kierownica to czesto zdarza mi sie podgloscic radio/cd i to dosc sporo
dosc denerwujace to jest i nie wiem czy to kwestia zlego ustawienia kiery/fotela a moze po prostu jestem za duzy czy jak
wczesniej w oplu vcfl tego nie uswiadczalem, moze ten guziczek od podglasniania trzeba wymienic bo jest za luzny czy jak?


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 sie 2018, o 05:43 
Offline
Moderator
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Pawe艂
Do艂膮czy艂(a): 12 lis 2012, o 15:54
Posty: 4713
Lokalizacja: Warszafka (Ochota)
Samoch贸d: Superb II
Silnik: 3.6 V6 FSI CDVA (260KM)
Aktualnie: 277 KM / 347 Nm
Nie mam.

Nie Tobie pierwszemu tak si臋 robi. Trzeba po prostu uwa偶niej kr臋ci膰 kier膮.

_________________
Wyprzeda偶 piwniczna http://olx.pl/oferty/uzytkownik/Qncf/


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 sie 2018, o 14:12 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Kamil
Do艂膮czy艂(a): 10 lip 2018, o 00:19
Posty: 32
Lokalizacja: Be艂chat贸w
Samoch贸d: Superb II DSG 4x4
Silnik: 3.6 V6 FSI CDVA (260KM)
a propo modulu BT obecnie mam 5N0035730C
z tego co widze po forach to chyba na dzisiejsze czasy jest zlom?


G贸ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


G贸ra
Wy艣wietl posty nie starsze ni偶:  Sortuj wg  
Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Nie mo偶esz rozpoczyna膰 nowych w膮tk贸w
Nie mo偶esz odpowiada膰 w w膮tkach
Nie mo偶esz edytowa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz dodawa膰 za艂膮cznik贸w

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne u偶ytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL