Forum Skoda Superb

Portal mi艂o艣nik贸w i u偶ytkownik贸w Skody Superb
Teraz jest 19 lis 2017, o 02:17

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 66 ]  Przejd藕 na stron臋 Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomo艣膰
PostNapisane: 1 cze 2017, o 14:08 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 16 lis 2016, o 23:04
Posty: 613
Lokalizacja: RZ
Samoch贸d: Superb III combi
Silnik: 1.4TSI (150KM)
kurna ja te偶 zajarzy艂em :) mo偶e jest nas wi臋cej :lol:


G贸ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


G贸ra
PostNapisane: 1 cze 2017, o 14:36 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 13 kwi 2017, o 15:59
Posty: 53
Samoch贸d: Superb III combi
Silnik: 2.0TSI (220KM)
Patrz膮c na instrukcj臋 obs艂ugi, gdzie pokazany jest nowy Columbus, pole wy艣wietlania jest wi臋ksze ni偶 wcze艣niej (o ile oczywi艣cie skala zosta艂a zachowana).


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 lip 2017, o 22:41 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 7 lis 2013, o 15:26
Posty: 210
Lokalizacja: Wawa
Samoch贸d: Superb II combi
Silnik: 2.0TDI (170KM) CFGB
Aktualnie: 215 @ 449
A mo偶na ustawi膰 na tapecie gola bab臋 ? ;] takie pytanie techniczne mi si臋 nasun臋艂o czytaj膮c ta dyskusje ;]


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lip 2017, o 06:03 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 13 kwi 2017, o 15:59
Posty: 53
Samoch贸d: Superb III combi
Silnik: 2.0TSI (220KM)
Nie :)


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lip 2017, o 09:46 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 17 cze 2011, o 15:37
Posty: 35
Lokalizacja: ma艂opolskie
Samoch贸d: Superb III
Silnik: 2.0TDI (190KM)
Dla Kodiaqa wersja z Columbusem i pokr臋t艂ami ma tak膮 sam膮 powierzchni臋 wy艣wietlania obrazu jak Superb i "stary" Columbus 8".


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lip 2017, o 22:22 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 17 sty 2016, o 07:41
Posty: 115
Lokalizacja: Warszawa
Samoch贸d: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TDI (190KM)
Brak pokr臋te艂ek to raczej nie b臋dzie zaleta. ja bardzo lubi艂em w poprzednim Peugeocie (508) pokr臋te艂ko i przyciski kt贸re by艂y na tunelu centralnym. Tam nie by艂o touch screena a po wprowadzeniu po face lifcie usun臋li ten panel.

najbardziej chcia艂bym 偶eby zrobili w kuraku CarPlay przez Wifi lub BT. Niestety nie uda艂o mi sie po艂膮czy膰 iphone'a przez BT i jednocze艣nie androida po USB. To by dla mnie by艂a najlepsza opcja.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


G贸ra
Wy艣wietl posty nie starsze ni偶:  Sortuj wg  
Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 66 ]  Przejd藕 na stron臋 Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Nie mo偶esz rozpoczyna膰 nowych w膮tk贸w
Nie mo偶esz odpowiada膰 w w膮tkach
Nie mo偶esz edytowa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz dodawa膰 za艂膮cznik贸w

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne u偶ytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL