Forum Skoda Superb

Portal miłośników i użytkowników Skody Superb
Teraz jest 21 lut 2019, o 00:15

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 sie 2018, o 14:04 
Offline

Imię: Bartek
Dołączył(a): 17 lip 2018, o 14:39
Posty: 11
Samochód: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TDI (190KM)
Teraz dla Columbusa pojawiła się aktualizacja 2018/2019. Więc pewnie wcześniej błędnie był podgrany stary plik :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199


Góra
PostNapisane: 11 wrz 2018, o 10:35 
Offline

Imię: Grzegorz
Dołączył(a): 13 sty 2017, o 08:28
Posty: 3
Lokalizacja: Warszawa
Samochód: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
Może nietypowe pytanko, ale czy ta aktualizacja 2018/2019 ze strony skoda-auto.com.pl jest darmowa?

No to już wiem ;) jest darmowa!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 lis 2018, o 13:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 sty 2015, o 15:34
Posty: 761
Lokalizacja: Kraków
Samochód: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
ostatnio aktualizowałem Columbusa do 2018/2019 i miałem problem. W SD1 miałem kartę z mp3, do SD2 włożyłem kartę z aktualizacją i system nie znalazła aktualizacji. Zamieniłem karty miejscami i to samo. Dopiero jak wyciągnąłem kartę z mp3 system znalazł kartę z aktualizacją. Może się komuś przyda...

_________________
SIII L&K 2.0 TSI 220KM viewtopic.php?f=18&t=8480


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lis 2018, o 11:53 
Offline

Dołączył(a): 17 cze 2011, o 15:37
Posty: 49
Lokalizacja: małopolskie
Samochód: Superb III
Silnik: 2.0TDI (190KM)
Na stronie aktualizacji map dla Volkswagena jest od dłuższego czasu wersja 2019.
Pobrałem i zainstalowałem i działa ok.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lis 2018, o 13:05 
Offline

Imię: Mariusz
Dołączył(a): 30 kwi 2011, o 01:34
Posty: 576
Lokalizacja: Poznań
Samochód: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
Aktualnie: JB4 350KM / 423Nm
Devonish napisał(a):
Na stronie aktualizacji map dla Volkswagena jest od dłuższego czasu wersja 2019.
Pobrałem i zainstalowałem i działa ok.


Pobierałeś od Passata dla Discover Media PRO po 2017 ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lis 2018, o 14:56 
Offline

Dołączył(a): 17 cze 2011, o 15:37
Posty: 49
Lokalizacja: małopolskie
Samochód: Superb III
Silnik: 2.0TDI (190KM)
marasmus007 napisał(a):
Devonish napisał(a):
Na stronie aktualizacji map dla Volkswagena jest od dłuższego czasu wersja 2019.
Pobrałem i zainstalowałem i działa ok.


Pobierałeś od Passata dla Discover Media PRO po 2017 ?


Pobierałem Discover Media Pro dla wersji od 2014 (mam Columbusa z przyciskami).


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lis 2018, o 15:18 
Offline

Imię: Mariusz
Dołączył(a): 30 kwi 2011, o 01:34
Posty: 576
Lokalizacja: Poznań
Samochód: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
Aktualnie: JB4 350KM / 423Nm
Devonish napisał(a):
marasmus007 napisał(a):
Devonish napisał(a):
Na stronie aktualizacji map dla Volkswagena jest od dłuższego czasu wersja 2019.
Pobrałem i zainstalowałem i działa ok.


Pobierałeś od Passata dla Discover Media PRO po 2017 ?


Pobierałem Discover Media Pro dla wersji od 2014 (mam Columbusa z przyciskami).


Dzięki , ja też mam Columbusa z przyciskami ale auto z 2017 roku dlatego byłem nie do końca pewien.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 gru 2018, o 15:15 
Offline

Dołączył(a): 17 wrz 2015, o 21:17
Posty: 422
Lokalizacja: Warszawa
Samochód: Superb III combi
Silnik: 1.8TSI CJSA (180KM)
Nie wiem czy ktoś pisał w jakimś innym wątku, ale pojawiała się oficjalna aktualizacja map na 2019 dla Columbusa.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 gru 2018, o 12:11 
Offline

Imię: Mariusz
Dołączył(a): 30 kwi 2011, o 01:34
Posty: 576
Lokalizacja: Poznań
Samochód: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
Aktualnie: JB4 350KM / 423Nm
Czy po aktualizacji do 2019 też wam się na siłę pokazują stacje benzynowe Shell oznaczone ich znakiem ?? Pomimo że preferowane stacje mam wyłączone.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 gru 2018, o 13:03 
Offline
Avatar użytkownika

Imię: Piotr
Dołączył(a): 25 mar 2013, o 15:13
Posty: 1259
Lokalizacja: Wawa
Samochód: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TDI (190KM)
Sprawdz moze poza preferowanymi stacjami masz osobno pkt POI wybrabe aby pokazywal.

Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka

_________________
Domówka:
OII FL 2.0TDI Kombi, oszust RS Jest 171,7 KM i 402,9 Nm
Służbówka:
S3 Sportline White Moon 2.0TDI Kombi 190KM DSG7 4x4


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 gru 2018, o 18:57 
Offline

Imię: Tomasz
Dołączył(a): 9 gru 2018, o 07:57
Posty: 6
Samochód: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TDI (190KM)
Witam

Czy jest jakaś opcja żeby na mapie wyświetlane były stacje Orlen?
W liście wyboru stacji do wyświetlania nie ma Orlenu (jak to jest możliwe wogóle???)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 gru 2018, o 20:10 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 cze 2012, o 09:20
Posty: 11938
Lokalizacja: Łódź - Wieś ELW
Samochód: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
Aktualnie: 313 KM / 419 Nm
Musiałbyś sobie je dograć, jako POI.

_________________
Pozdrawiam
Marcin
---
Nie udzielam porad technicznych na PW. Nie podejmuję się wykonywania żadnych modyfikacji w cudzych samochodach. Proszę mnie o to nie pytać.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 gru 2018, o 21:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 kwi 2016, o 00:09
Posty: 3098
Lokalizacja: Augsburg
Samochód: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
Aktualnie: 395KM / 515Nm
Dokładnie, dogrywasz poi i się wyświetlają w najbliższej okolicy (na śląsku to cała mapa tym jest zayebana).


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 gru 2018, o 16:28 
Offline
Avatar użytkownika

Imię: DarYush
Dołączył(a): 23 sie 2016, o 08:06
Posty: 622
Samochód: Superb III 4x4
Silnik: 2.0TDI (190KM)
Tom-Tdi napisał(a):
Dokładnie, dogrywasz poi i się wyświetlają w najbliższej okolicy (na śląsku to cała mapa tym jest zayebana).


Tom-Tdi a jak dograć?
Wlazłem na stronę BP i tam są POI ale z rozróżnieniem na konkretne nawigacje...:
Tom Tom
pobrania (zip 109.8 KB)
Garmin
pobrania (zip 476.5 KB)
MapaMap
pobrania (zip 90.9 KB)
Navman
pobrania (zip 114.4 KB)
Google Earth
pobrania (zip 88.9 KB)
Mio IGo
pobrania (zip 36.6 KB)
AutoPilot
pobrania (zip 52.1 KB)
GPS eXchange
pobrania (zip 88.2 KB)
Navigon
pobrania (zip 111.3 KB)
AutoMaps
pobrania (zip 162.4 KB)
Magellan
pobrania (zip 112.4 KB)
Route66
pobrania (zip 114.2 KB)
Destinator
pobrania (zip 129 KB)
iGO8
pobrania (zip 108.6 KB)
Nokia
pobrania (zip 197.5 KB)
Sygic
pobrania (zip 124.7 KB)

https://www.bp.com/pl_pl/bp-plus/poland ... je-bp.html

które wziąć???


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 gru 2018, o 20:32 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 cze 2012, o 09:20
Posty: 11938
Lokalizacja: Łódź - Wieś ELW
Samochód: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
Aktualnie: 313 KM / 419 Nm
Musisz wejść na stronę vw i tam zaimportować poi. W efekcie uzyskasz plik do zgrania do navi.

_________________
Pozdrawiam
Marcin
---
Nie udzielam porad technicznych na PW. Nie podejmuję się wykonywania żadnych modyfikacji w cudzych samochodach. Proszę mnie o to nie pytać.


Góra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


Góra
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL