Forum Skoda Superb

Portal miłośników i użytkowników Skody Superb
Teraz jest 10 gru 2018, o 02:37

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 325 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 sie 2018, o 14:04 
Offline

Imię: Bartek
Dołączył(a): 17 lip 2018, o 14:39
Posty: 11
Samochód: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TDI (190KM)
Teraz dla Columbusa pojawiła się aktualizacja 2018/2019. Więc pewnie wcześniej błędnie był podgrany stary plik :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199


Góra
PostNapisane: 11 wrz 2018, o 10:35 
Offline

Imię: Grzegorz
Dołączył(a): 13 sty 2017, o 08:28
Posty: 3
Lokalizacja: Warszawa
Samochód: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
Może nietypowe pytanko, ale czy ta aktualizacja 2018/2019 ze strony skoda-auto.com.pl jest darmowa?

No to już wiem ;) jest darmowa!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 lis 2018, o 13:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 sty 2015, o 15:34
Posty: 757
Lokalizacja: Kraków
Samochód: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
ostatnio aktualizowałem Columbusa do 2018/2019 i miałem problem. W SD1 miałem kartę z mp3, do SD2 włożyłem kartę z aktualizacją i system nie znalazła aktualizacji. Zamieniłem karty miejscami i to samo. Dopiero jak wyciągnąłem kartę z mp3 system znalazł kartę z aktualizacją. Może się komuś przyda...

_________________
SIII L&K 2.0 TSI 220KM viewtopic.php?f=18&t=8480


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lis 2018, o 11:53 
Offline

Dołączył(a): 17 cze 2011, o 15:37
Posty: 48
Lokalizacja: małopolskie
Samochód: Superb III
Silnik: 2.0TDI (190KM)
Na stronie aktualizacji map dla Volkswagena jest od dłuższego czasu wersja 2019.
Pobrałem i zainstalowałem i działa ok.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lis 2018, o 13:05 
Offline

Imię: Mariusz
Dołączył(a): 30 kwi 2011, o 01:34
Posty: 551
Lokalizacja: Poznań
Samochód: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
Aktualnie: JB4 350KM / 423Nm
Devonish napisał(a):
Na stronie aktualizacji map dla Volkswagena jest od dłuższego czasu wersja 2019.
Pobrałem i zainstalowałem i działa ok.


Pobierałeś od Passata dla Discover Media PRO po 2017 ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lis 2018, o 14:56 
Offline

Dołączył(a): 17 cze 2011, o 15:37
Posty: 48
Lokalizacja: małopolskie
Samochód: Superb III
Silnik: 2.0TDI (190KM)
marasmus007 napisał(a):
Devonish napisał(a):
Na stronie aktualizacji map dla Volkswagena jest od dłuższego czasu wersja 2019.
Pobrałem i zainstalowałem i działa ok.


Pobierałeś od Passata dla Discover Media PRO po 2017 ?


Pobierałem Discover Media Pro dla wersji od 2014 (mam Columbusa z przyciskami).


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lis 2018, o 15:18 
Offline

Imię: Mariusz
Dołączył(a): 30 kwi 2011, o 01:34
Posty: 551
Lokalizacja: Poznań
Samochód: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
Aktualnie: JB4 350KM / 423Nm
Devonish napisał(a):
marasmus007 napisał(a):
Devonish napisał(a):
Na stronie aktualizacji map dla Volkswagena jest od dłuższego czasu wersja 2019.
Pobrałem i zainstalowałem i działa ok.


Pobierałeś od Passata dla Discover Media PRO po 2017 ?


Pobierałem Discover Media Pro dla wersji od 2014 (mam Columbusa z przyciskami).


Dzięki , ja też mam Columbusa z przyciskami ale auto z 2017 roku dlatego byłem nie do końca pewien.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 gru 2018, o 15:15 
Offline

Dołączył(a): 17 wrz 2015, o 21:17
Posty: 419
Lokalizacja: Warszawa
Samochód: Superb III combi
Silnik: 1.8TSI CJSA (180KM)
Nie wiem czy ktoś pisał w jakimś innym wątku, ale pojawiała się oficjalna aktualizacja map na 2019 dla Columbusa.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 gru 2018, o 12:11 
Offline

Imię: Mariusz
Dołączył(a): 30 kwi 2011, o 01:34
Posty: 551
Lokalizacja: Poznań
Samochód: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
Aktualnie: JB4 350KM / 423Nm
Czy po aktualizacji do 2019 też wam się na siłę pokazują stacje benzynowe Shell oznaczone ich znakiem ?? Pomimo że preferowane stacje mam wyłączone.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 gru 2018, o 13:03 
Offline
Avatar użytkownika

Imię: Piotr
Dołączył(a): 25 mar 2013, o 15:13
Posty: 1123
Lokalizacja: Wawa
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Sprawdz moze poza preferowanymi stacjami masz osobno pkt POI wybrabe aby pokazywal.

Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka

_________________
Domówka:
OII FL 2.0TDI Kombi, oszust RS Jest 171,7 KM i 402,9 Nm
Służbówka:
S3 Sportline White Moon 2.0TDI Kombi 190KM DSG7 4x4
Sprzedam:
Oferty na OLX


Góra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


Góra
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 325 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL