Forum Skoda Superb

Portal miłośników i użytkowników Skody Superb
Teraz jest 18 sie 2018, o 12:55

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 316 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 lip 2018, o 21:36 
Offline

Imię: BArtek
Dołączył(a): 19 lut 2015, o 13:31
Posty: 407
Lokalizacja: RP
Samochód: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
Aktualnie: 308ps/441nm
wgrywałem mapy 2018/2019 0169 (z discover pro) do columbusa 9.2

_________________
my S3 2.0TSI L&K http://www.superbclub.pl/viewtopic.php?t=6498


Góra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


Góra
PostNapisane: 18 lip 2018, o 01:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 kwi 2016, o 00:09
Posty: 2701
Lokalizacja: Augsburg
Samochód: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
Aktualnie: 395KM / 515Nm
Ja również i wszystko śmiga póki co.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lip 2018, o 08:20 
Offline

Imię: Bartek
Dołączył(a): 17 lip 2018, o 14:39
Posty: 9
Samochód: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TDI (190KM)
No właśnie. ja też wgrałem PL online i teraz w ustawieniach mam wszystkie Państwa ECE2018 a PL mam 2018/2019. Spróbuje później wgrać mapy od DiscoverPro.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 lip 2018, o 11:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 kwi 2017, o 10:58
Posty: 120
Lokalizacja: Trójmiasto
Samochód: Superb III 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
tomsos napisał(a):
Cześć.
Wczoraj pobrałem mapy z serwerów VW, wersja dla passata Discovery media pro....po 2017. Właśnie ruszyła mi aktualizacja. Mam nadzieję że pacjent przezyje.

Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka


I przeżył?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 lip 2018, o 12:35 
Offline
Avatar użytkownika

Imię: Tomek
Dołączył(a): 6 wrz 2017, o 08:34
Posty: 9
Samochód: Superb III combi
Silnik: 2.0TSI (220KM)
Jak najbardziej.

Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 lip 2018, o 18:26 
Offline

Dołączył(a): 20 sie 2015, o 19:56
Posty: 446
Lokalizacja: Kraków
Samochód: Superb III
Silnik: 1.4TSI (150KM)
U mnie też przeżył :)

Ale wgranie na Amudsena odpowiednika z VW bez sukcesu.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 lip 2018, o 18:45 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Imię: Paweł
Dołączył(a): 12 lis 2012, o 15:54
Posty: 4592
Lokalizacja: Warszafka (Ochota)
Samochód: Superb II
Silnik: 3.6 V6 FSI CDVA (260KM)
Aktualnie: 277 KM / 347 Nm
Przepraszam ale na jakiego Amundsena i ktore mapy VW chciałaś wgrać?

_________________
Wyprzedaż piwniczna http://olx.pl/oferty/uzytkownik/Qncf/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lip 2018, o 10:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lis 2015, o 10:50
Posty: 118
Lokalizacja: Warszawa
Samochód: Superb III
Silnik: 1.8TSI CJSA (180KM)
daro napisał(a):
Ale wgranie na Amudsena odpowiednika z VW bez sukcesu.

Działa idealnie
http://vw-mapscdn.tdd.adacorcdn.com/DiscoverMedia2_EU1_2718_1030.7z

_________________
pozdrawiam,
Andrzej
_________________________
Skoda Superb I 1.9 TDI - była
Renault Laguna III Grandtour 2.0 DCI - była
Skoda Superb III 1.8 TSI - jest

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lip 2018, o 11:16 
Offline

Dołączył(a): 20 sie 2015, o 19:56
Posty: 446
Lokalizacja: Kraków
Samochód: Superb III
Silnik: 1.4TSI (150KM)
AndrzejD napisał(a):
daro napisał(a):
Ale wgranie na Amudsena odpowiednika z VW bez sukcesu.

Działa idealnie
http://vw-mapscdn.tdd.adacorcdn.com/DiscoverMedia2_EU1_2718_1030.7z
Dzięki spróbuję Twój plik


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lip 2018, o 15:24 
Offline

Dołączył(a): 17 cze 2011, o 15:37
Posty: 46
Lokalizacja: małopolskie
Samochód: Superb III
Silnik: 2.0TDI (190KM)
U mnie po wgraniu map z vw, nawigacja działa dobrze, natomiast wybieranie głosowe kompletnie nie rozpoznaje poleceń.
Czy też tak macie?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lip 2018, o 17:16 
Offline

Dołączył(a): 9 lip 2018, o 15:04
Posty: 3
Samochód: Superb III combi
Silnik: 2.0TSI (220KM)
Takie pytanie - jaki jest powód, że wgrywacie mapy z vw? Jest jakaś różnica od tych pobranych dla columbusa skody?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lip 2018, o 23:41 
Offline
Avatar użytkownika

Imię: Piotr
Dołączył(a): 25 mar 2013, o 15:13
Posty: 902
Lokalizacja: Wawa
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Bo są dostępne wcześniej aktualizacje :)

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

_________________
Obrazek
Jest 171,7 KM i 402,9 Nm
Moja OII FL 2.0TDI Kombi, oszust RS
Sprzedam:
Oferty na OLX


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lip 2018, o 10:12 
Offline

Dołączył(a): 21 lip 2011, o 21:16
Posty: 108
Samochód: Superb III 4x4
Silnik: 2.0TDI (190KM)
Aktualnie: Superb II (170KM)
Pytanie mam inne to żeby mieć aktualne mapy trzeba ściągnąć z VW ale to sensu nie ma skoro powinna być aktualizacja w czerwcu a jej nie było czyli firma nie wywiązała się ze swoich zobowiązań i klientów robi w konia jak zwykle


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lip 2018, o 19:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 kwi 2016, o 00:09
Posty: 2701
Lokalizacja: Augsburg
Samochód: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
Aktualnie: 395KM / 515Nm
To raczej żadna nowość...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 sie 2018, o 08:53 
Offline

Imię: Marek
Dołączył(a): 27 paź 2015, o 22:48
Posty: 1
Samochód: Superb II
Silnik: 2.0TDI CBBB (170KM)
Pojawiła się "nowa" aktualizacja map do Columbusa 510. W środku pliki z 6.2017, brak nowych dróg, które są od dawna w here.com. Nic nowego nie znajdziecie więc kto ma wersję z 2017 może sobie odpuścić download 25GB. Ciekawe czy Skoda jeszcze kiedyś wypuści prawdziwą aktualizację do 510...


Góra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199


Góra
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 316 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL