Forum Skoda Superb

Portal mi┼éo┼Ťnik├│w i u┼╝ytkownik├│w Skody Superb
Teraz jest 20 lis 2017, o 18:21

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utw├│rz nowy w─ůtek Odpowiedz w w─ůtku  [ Posty: 275 ]  Przejd┼║ na stron─Ö Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Nast─Öpna strona
Autor Wiadomo┼Ť─ç
PostNapisane: 1 lis 2016, o 10:28 
Offline

Imi─Ö: Dawid
Do┼é─ůczy┼é(a): 25 pa┼║ 2016, o 22:58
Posty: 12
Samoch├│d: Superb III combi
Silnik: 1.8TSI CJSA (180KM)
na czyst─ů kupion─ů w Saturnie


G├│ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199


G├│ra
PostNapisane: 1 lis 2016, o 10:30 
Offline
Moderator
Avatar u┼╝ytkownika

Imię: Paweł
Do┼é─ůczy┼é(a): 12 lis 2012, o 15:54
Posty: 4289
Lokalizacja: Warszafka (Ochota)
Samoch├│d: Superb II
Silnik: 3.6 V6 FSI CDVA (260KM)
Aktualnie: 277 KM / 347 Nm
I dlatego nie dzia┼éa. Musisz mie─ç oryginaln─ů kart─Ö z mapami i dopiero na ni─ů wgrywasz aktualizacj─Ö.

_________________
Wyprzeda┼╝ piwniczna http://olx.pl/oferty/uzytkownik/Qncf/


G├│ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 lis 2016, o 10:32 
Offline

Imi─Ö: Dawid
Do┼é─ůczy┼é(a): 25 pa┼║ 2016, o 22:58
Posty: 12
Samoch├│d: Superb III combi
Silnik: 1.8TSI CJSA (180KM)
Jak kart─Ö z mapami jak ┼Ťci─ůgam z neta i mam wgra─ç na kart─Ö Sd zgodnie z instrukcj─ů jaka jest na stronie Skody


G├│ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 lis 2016, o 10:35 
Offline
Moderator
Avatar u┼╝ytkownika

Imię: Paweł
Do┼é─ůczy┼é(a): 12 lis 2012, o 15:54
Posty: 4289
Lokalizacja: Warszafka (Ochota)
Samoch├│d: Superb II
Silnik: 3.6 V6 FSI CDVA (260KM)
Aktualnie: 277 KM / 347 Nm
No to poczytaj dokładnie instrukcję - jest mowa o oryginalnej karcie.

_________________
Wyprzeda┼╝ piwniczna http://olx.pl/oferty/uzytkownik/Qncf/


G├│ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 lis 2016, o 10:45 
Offline

Imi─Ö: Dawid
Do┼é─ůczy┼é(a): 25 pa┼║ 2016, o 22:58
Posty: 12
Samoch├│d: Superb III combi
Silnik: 1.8TSI CJSA (180KM)
Przegl─ůdam i nie ma mowy nigdzie o "oryginalnej" karcie SD Skoda


G├│ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 lis 2016, o 11:29 
Offline
Moderator
Avatar u┼╝ytkownika

Imię: Paweł
Do┼é─ůczy┼é(a): 12 lis 2012, o 15:54
Posty: 4289
Lokalizacja: Warszafka (Ochota)
Samoch├│d: Superb II
Silnik: 3.6 V6 FSI CDVA (260KM)
Aktualnie: 277 KM / 347 Nm
No ┼╝esz qfa...

http://updateportal.skoda-auto.com/pl-P ... L1G6031374

Cytuj─Ö:

Potrzebujesz
Karty SD z mapami nawigacyjnymi dostępnej w ofercie Oryginalnych Akcesoriów ŠKODA aby zaktualizować mapy nawigacyjne W przypadku innych aktualizacji wystarczy zwykła karta SD, choć rekomendujemy karty typu SDHC (Klasa 10).

_________________
Wyprzeda┼╝ piwniczna http://olx.pl/oferty/uzytkownik/Qncf/


G├│ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 lis 2016, o 12:24 
Offline

Do┼é─ůczy┼é(a): 14 mar 2016, o 20:20
Posty: 4
Samoch├│d: Superb III combi
Silnik: 2.0TDI (190KM)
W przypadku Columbusa tez nie mam informacji o uzyciu oryginalnej karty. W punkcie pierwszym instrukcji mam:
"Karty SD z dost─Öpnym miejscem w wymiarze min. 32 GB. Rekomendujemy u┼╝ywanie karty typu SDHC (Klasa 10)."
@dawidov sformatowalem karte do FAT 32 i wypakowalem zipa na karte, nie tworzylem zadnego katalogu na karcie, to wystarczylo.


G├│ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 lis 2016, o 13:21 
Offline
Avatar u┼╝ytkownika

Imi─Ö: Grzesiek
Do┼é─ůczy┼é(a): 16 pa┼║ 2010, o 11:35
Posty: 3615
Lokalizacja: Limanowa/Łódź
Samoch├│d: Superb III 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
pab567 napisał(a):
No ┼╝esz qfa...

http://updateportal.skoda-auto.com/pl-P ... L1G6031374

Cytuj─Ö:

Potrzebujesz
Karty SD z mapami nawigacyjnymi dostępnej w ofercie Oryginalnych Akcesoriów ŠKODA aby zaktualizować mapy nawigacyjne W przypadku innych aktualizacji wystarczy zwykła karta SD, choć rekomendujemy karty typu SDHC (Klasa 10).


No Paweł chyba jednak nie masz racji... Enriqez tez na obcej karcie aktualizacje zrobił w columbusie... ori karta potrzebna jest tylko do Amundsena

_________________
...prawdziwy mężczyzna nie je miodu...prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły...


G├│ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 lis 2016, o 13:26 
Offline
Moderator
Avatar u┼╝ytkownika

Imię: Paweł
Do┼é─ůczy┼é(a): 12 lis 2012, o 15:54
Posty: 4289
Lokalizacja: Warszafka (Ochota)
Samoch├│d: Superb II
Silnik: 3.6 V6 FSI CDVA (260KM)
Aktualnie: 277 KM / 347 Nm
Wygl─ůda na to, ┼╝e masz racj─Ö. No c├│┼╝, nikt nie jest nieomylny...

_________________
Wyprzeda┼╝ piwniczna http://olx.pl/oferty/uzytkownik/Qncf/


G├│ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 lis 2016, o 13:55 
Offline
Avatar u┼╝ytkownika

Do┼é─ůczy┼é(a): 24 lis 2015, o 00:51
Posty: 7494
Lokalizacja: Nowy Sacz
Samoch├│d: Superb II
Silnik: 1.8TSI CDAB (152KM)
Aktualnie: 314 KM/435NM
No prawie nikt...

_________________
SII 1,8 TSI mn z modem :) viewtopic.php?f=18&t=7516
SIII 2.0 TDI mn :) viewtopic.php?f=18&t=7431


G├│ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 lis 2016, o 14:19 
Offline

Imi─Ö: Dawid
Do┼é─ůczy┼é(a): 25 pa┼║ 2016, o 22:58
Posty: 12
Samoch├│d: Superb III combi
Silnik: 1.8TSI CJSA (180KM)
dzi─Öki, tak te┼╝ spr├│buje zrobi─ç.


G├│ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lis 2016, o 07:27 
Offline

Imi─Ö: Dawid
Do┼é─ůczy┼é(a): 25 pa┼║ 2016, o 22:58
Posty: 12
Samoch├│d: Superb III combi
Silnik: 1.8TSI CJSA (180KM)
niestety, nie działa :(


G├│ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lis 2016, o 08:29 
Offline
Moderator
Avatar u┼╝ytkownika

Imię: Paweł
Do┼é─ůczy┼é(a): 12 lis 2012, o 15:54
Posty: 4289
Lokalizacja: Warszafka (Ochota)
Samoch├│d: Superb II
Silnik: 3.6 V6 FSI CDVA (260KM)
Aktualnie: 277 KM / 347 Nm
Ale Ty masz Columbusa czy Amundsena?

_________________
Wyprzeda┼╝ piwniczna http://olx.pl/oferty/uzytkownik/Qncf/


G├│ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lis 2016, o 22:08 
Offline

Imi─Ö: Dawid
Do┼é─ůczy┼é(a): 25 pa┼║ 2016, o 22:58
Posty: 12
Samoch├│d: Superb III combi
Silnik: 1.8TSI CJSA (180KM)
Columbusa, by┼éem w Skodzie i m├│wili o karcie SD o pr─Ödko┼Ťci 10 ┼╝e taka musi by─ç, z inn─ů nawet nie wystartuje


G├│ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lis 2016, o 22:45 
Offline
Moderator
Avatar u┼╝ytkownika

Do┼é─ůczy┼é(a): 2 cze 2012, o 09:20
Posty: 10196
Lokalizacja: ┼ü├│d┼║ - Wie┼Ť ELW
Samoch├│d: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
Aktualnie: 313 KM / 419 Nm
A pliki rozpakowa┼ée┼Ť na kart─Ö za pomoc─ů tego programu do ┼Ťci─ůgania, czy jakim┼Ť zipem?
Wa┼╝ne jest aby rozpakowa─ç to za pomoc─ů tego programu. Czy karta 10x niezb─Ödna? Nie wiem.
Chyba teraz innej si─Ö nie dostanie a jak ju┼╝ to 64GB 10x kosztuje groszowe sprawy.

Może zrób zdjęcie, co Ci tam Columbus wywala po włożeniu karty..

_________________
Pozdrawiam
Marcin
---
Nie udzielam porad technicznych na PW. Nie podejmuj─Ö si─Ö wykonywania ┼╝adnych modyfikacji w cudzych samochodach. Prosz─Ö mnie o to nie pyta─ç.


G├│ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


G├│ra
Wy┼Ťwietl posty nie starsze ni┼╝:  Sortuj wg  
Utw├│rz nowy w─ůtek Odpowiedz w w─ůtku  [ Posty: 275 ]  Przejd┼║ na stron─Ö Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Nast─Öpna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Nie mo┼╝esz rozpoczyna─ç nowych w─ůtk├│w
Nie mo┼╝esz odpowiada─ç w w─ůtkach
Nie mo┼╝esz edytowa─ç swoich post├│w
Nie mo┼╝esz usuwa─ç swoich post├│w
Nie mo┼╝esz dodawa─ç za┼é─ůcznik├│w

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne u┼╝ytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL