Forum Skoda Superb

Portal miłośników i użytkowników Skody Superb
Teraz jest 21 lis 2017, o 18:30

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 275 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 cze 2017, o 09:21 
Offline

Dołączył(a): 17 sty 2016, o 07:41
Posty: 115
Lokalizacja: Warszawa
Samochód: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TDI (190KM)
już wiem, to nie dizała na macu. na windzie jest ok.


Góra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


Góra
PostNapisane: 30 cze 2017, o 11:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 kwi 2016, o 00:09
Posty: 1651
Lokalizacja: Augsburg
Samochód: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
Wczoraj wieczorem pobieralem, też bez żadnych problemów.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lip 2017, o 21:24 
Offline

Dołączył(a): 30 kwi 2017, o 08:37
Posty: 180
Samochód: Superb III
Silnik: 2.0TDI (150KM)
Czy te "trwa zapisywanie pliku tymczasowego (proces może potrwać kilka minut)" trwało u Was też tak długo? w sensie u mnie mieli się już z godzinę...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lip 2017, o 12:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 maja 2016, o 15:54
Posty: 164
Lokalizacja: Lublin
Samochód: Superb III combi
Silnik: 2.0TDI (190KM)
Za długo. Spróbuj jeszcze raz.

Pzdr.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lip 2017, o 12:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 gru 2015, o 14:56
Posty: 4987
Lokalizacja: Warszawa
Samochód: Superb III
Silnik: 1.8TSI CJSC (180KM)
Aktualnie: Co by tu pomodzić...
jdef90 napisał(a):
Czy te "trwa zapisywanie pliku tymczasowego (proces może potrwać kilka minut)" trwało u Was też tak długo? w sensie u mnie mieli się już z godzinę...

trwało u mnie tak samo:) dzisaij aktualizowałem

_________________
Wilki nie przejmują się tym co sądzą o nich barany...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lip 2017, o 19:03 
Online
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 sty 2015, o 15:34
Posty: 608
Lokalizacja: Kraków
Samochód: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
u mnie też dość długo trwało, ponad godzinę, a instalacja na Columbusie 40 minut,
to może zależeć od szybkości karty


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lip 2017, o 21:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 kwi 2016, o 00:09
Posty: 1651
Lokalizacja: Augsburg
Samochód: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
U mnie też się aktualizował dobre ponad pół godziny.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lip 2017, o 22:17 
Offline

Dołączył(a): 17 sty 2016, o 07:41
Posty: 115
Lokalizacja: Warszawa
Samochód: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TDI (190KM)
u mnie zapisywanie pliku tymczasowego trwało około 15 minut.

Aktualizacja chyba 1/2 godziny. W czasie trwania aktualizacji wyłączyłem i zamknąłem samochód kilka razy. Nie robi to wrażenia na systemie i aktualizacja idzie dalej - byle nie wyjąć pendrive'a


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 lip 2017, o 12:07 
Offline

Dołączył(a): 30 kwi 2017, o 08:37
Posty: 180
Samochód: Superb III
Silnik: 2.0TDI (150KM)
Mi ściąganie pliku zajęło 6,5h następnie rozpakowywanie 30 min, aktualizacja niemal godzinę...
Karta sd w standardzie 10


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 lip 2017, o 09:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 wrz 2016, o 07:32
Posty: 176
Lokalizacja: Wrocław
Samochód: Superb III
Silnik: 1.8TSI CJSC (180KM)
Z pendrive'a mi poszło w 15-20 minut :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 lip 2017, o 10:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 paź 2016, o 19:34
Posty: 179
Samochód: Superb III
Silnik: 1.8TSI CJSA (180KM)
eraserski napisał(a):
Z pendrive'a mi poszło w 15-20 minut :)

no wlasnie malem pisac, pendrive jest zdecydowanie lepszym rowiazaniem.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 wrz 2017, o 12:40 
Offline

Imię: Alexyn
Dołączył(a): 26 kwi 2017, o 12:18
Posty: 239
Lokalizacja: Trójmiasto
Samochód: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
Panowie, w kwestii aktualizacji firmowej nawigacji. Czy aktualizacje, które do tej pory wychodziły wprowadzały jakieś drastyczne zmiany/poprawki? czy to były bardziej kosmetyczne rzeczy? Wczoraj jechałem 650 km na nawigacji Skodowej oraz na Googloych mapach (odpalone na telefonie). Właściwie nie ma co porównywać...mapy Skody mają jakieś tam swoje zalety jeśli chodzi o prezentacje POI na ekranie i informowanie o korkach i robotach drogowych....ale wybór tras i przewidywanie czasu dojazdu - dramat. Zastanawiam się czy z kolejnymi aktualizacjami można liczyć na jakieś poprawki w tym względzie? :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 wrz 2017, o 12:44 
Offline
Avatar użytkownika

Imię: Łuki
Dołączył(a): 28 cze 2017, o 16:25
Posty: 432
Lokalizacja: Wa-wa
Samochód: Superb III 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
Nie wiem jak Wy ale ja navi skody używam do znalezienia najbliższej stacji jak mi się rezerwa zapala :lol:

Tak to raczej nie korzystam bo się u nas w kraju raczej zgubić nie można ;)

_________________
Obrazek
Takiego kopa nie da Ci ropa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 wrz 2017, o 18:49 
Offline

Imię: Kleyyu
Dołączył(a): 28 gru 2015, o 19:16
Posty: 9
Lokalizacja: Toruń
Samochód: Superb III
Silnik: 1.8TSI CJSC (180KM)
czy u was ściąganie aktualizacji downloaderem też idzie jak krew z nosa? u mnie właśnie idzie 212kB/s i zostało 1d i 08h


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 wrz 2017, o 18:52 
Offline

Imię: Kleyyu
Dołączył(a): 28 gru 2015, o 19:16
Posty: 9
Lokalizacja: Toruń
Samochód: Superb III
Silnik: 1.8TSI CJSC (180KM)
alexyn napisał(a):
Panowie, w kwestii aktualizacji firmowej nawigacji. Czy aktualizacje, które do tej pory wychodziły wprowadzały jakieś drastyczne zmiany/poprawki? czy to były bardziej kosmetyczne rzeczy? Wczoraj jechałem 650 km na nawigacji Skodowej oraz na Googloych mapach (odpalone na telefonie). Właściwie nie ma co porównywać...mapy Skody mają jakieś tam swoje zalety jeśli chodzi o prezentacje POI na ekranie i informowanie o korkach i robotach drogowych....ale wybór tras i przewidywanie czasu dojazdu - dramat. Zastanawiam się czy z kolejnymi aktualizacjami można liczyć na jakieś poprawki w tym względzie? :)


Ale to chyba za granicą? w Polsce mi Traffic jeszcze nigdy nic nie pokazał, no chyba, że jestem gdzieś przy granicy z Niemcami czy Czechami.


Góra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


Góra
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 275 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL