Forum Skoda Superb

Portal miłośników i użytkowników Skody Superb
Teraz jest 15 gru 2018, o 22:06

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 325 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 paź 2017, o 07:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 sie 2014, o 08:49
Posty: 4373
Lokalizacja: Wrocław
Samochód: Superb II combi 4x4
Silnik: 1.8TSI CDAA (160KM)
Aktualnie: już dotarty :-)
U ciebie też nie.


Góra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


Góra
PostNapisane: 1 paź 2017, o 12:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 wrz 2013, o 09:56
Posty: 5555
Lokalizacja: Wrocław
Samochód: Inny
Silnik: 2.0TDi SCW (240KM)
Foton napisał(a):
Kolega Kleyuu chyba mowi o funkcji TMC ktora pobiera radiowo info o korkach....w Niemczech to dziala nawet na Amu+... podlaczenie z tel. sie nie liczy:)
A skoda w ogóle oferuje taką opcję za darmo?

_________________
Obrazek

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2017, o 14:02 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 cze 2012, o 09:20
Posty: 11718
Lokalizacja: Łódź - Wieś ELW
Samochód: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
Aktualnie: 313 KM / 419 Nm
Oferuje od MY2018. Tak samo jak w Passssku, trzeba dać internet czy to z fona, czy ze stika.

_________________
Pozdrawiam
Marcin
---
Nie udzielam porad technicznych na PW. Nie podejmuję się wykonywania żadnych modyfikacji w cudzych samochodach. Proszę mnie o to nie pytać.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2017, o 14:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sty 2015, o 17:53
Posty: 14648
Lokalizacja: MS
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Aktualnie: 333km / 703nm
Albo karte sim

_________________
Nie bójcie się być premium.

#stayPremium :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2017, o 14:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 wrz 2013, o 09:56
Posty: 5555
Lokalizacja: Wrocław
Samochód: Inny
Silnik: 2.0TDi SCW (240KM)
No spoko, jak dam dane to rozumiem. Nie wiem jak to miałoby działać bez transmisji danych.

_________________
Obrazek

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2017, o 14:51 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 cze 2012, o 09:20
Posty: 11718
Lokalizacja: Łódź - Wieś ELW
Samochód: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
Aktualnie: 313 KM / 419 Nm
Bez transmisji to mniej więcej na tej zasadzie co RDS w radiu. Tak działa wszędzie, tylko niebu nas.

_________________
Pozdrawiam
Marcin
---
Nie udzielam porad technicznych na PW. Nie podejmuję się wykonywania żadnych modyfikacji w cudzych samochodach. Proszę mnie o to nie pytać.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2017, o 16:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 sie 2014, o 08:49
Posty: 4373
Lokalizacja: Wrocław
Samochód: Superb II combi 4x4
Silnik: 1.8TSI CDAA (160KM)
Aktualnie: już dotarty :-)
dokladnie tak...Na amu+ w niemczech toto dziala bez neta.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2017, o 19:35 
Offline

Dołączył(a): 12 kwi 2017, o 22:07
Posty: 15
Samochód: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
u mnie we wloszech tez dzialalo...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2017, o 19:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 sie 2014, o 08:49
Posty: 4373
Lokalizacja: Wrocław
Samochód: Superb II combi 4x4
Silnik: 1.8TSI CDAA (160KM)
Aktualnie: już dotarty :-)
imigranci sie nie licza:)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lis 2017, o 21:08 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 cze 2012, o 09:20
Posty: 11718
Lokalizacja: Łódź - Wieś ELW
Samochód: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
Aktualnie: 313 KM / 419 Nm
Jest nowa mapa ... ale jeszcze na nieoficjalnym serwerze.

_________________
Pozdrawiam
Marcin
---
Nie udzielam porad technicznych na PW. Nie podejmuję się wykonywania żadnych modyfikacji w cudzych samochodach. Proszę mnie o to nie pytać.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 lis 2017, o 12:08 
Offline

Imię: Norbert
Dołączył(a): 12 lis 2016, o 13:11
Posty: 8
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Zainstalowałem i działa - chciałbym tak napisać ale nie zaryzykuję, pobrałem z forum Seata, w nagłówkach jest Audi, a zawartość się zgadza, 2018 w P166 wygląda identycznie jak 2017/2018 w P161 z wyjątkiem sygnatur... zdziwiłbym się gdyby nie zadziałało ale wolę uniknąć tej emocji ;-)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 lis 2017, o 16:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 sty 2015, o 15:34
Posty: 758
Lokalizacja: Kraków
Samochód: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
trochę nie w temacie ale mnie już denerwuje to wpisywanie długich nazw ulic.
Da się to jakoś pominąć albo przyspieszyć?
Jak wpisuję adres (ulicę) to podpowiada i można kliknąć ale nie można wpisać numeru ulicy
chcący wpisać numer, trzeba wklepać z klawiatury całą nazwę ulicy a potem dopiero numer :x

_________________
SIII L&K 2.0 TSI 220KM viewtopic.php?f=18&t=8480


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 lis 2017, o 17:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lis 2015, o 00:51
Posty: 9263
Lokalizacja: Nowy Sacz
Samochód: Superb II
Silnik: 1.8TSI CDAB (152KM)
Aktualnie: 350 KM/435NM
mówisz...?

_________________
CZARNUCH SII 1,8 TSI mn moc seryjna x 2,5 ;)
viewtopic.php?f=18&t=7516


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 lis 2017, o 09:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 paź 2017, o 22:20
Posty: 108
Lokalizacja: Kraków
Samochód: Superb III combi
Silnik: 1.4TSI (150KM)
Zła wiadomość dla mieszkańców ulicy Błogosławionej Matki Pauli Zofii Tajber ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lis 2017, o 12:41 
Offline

Dołączył(a): 21 lip 2011, o 21:16
Posty: 108
Samochód: Superb III 4x4
Silnik: 2.0TDI (190KM)
Aktualnie: Superb II (170KM)
Pokazała się nowa mapa ECE 2018 (25,00GB) do pobrania


Góra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199


Góra
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 325 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL