Forum Skoda Superb

Portal miłośników i użytkowników Skody Superb
Teraz jest 20 sty 2017, o 14:57

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 gru 2016, o 11:14 
Online
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 kwi 2016, o 00:09
Posty: 629
Lokalizacja: Augsburg
Samochód: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
Elninjo, no jest aktualizacja 2017
http://infotainment-cdn.skoda-auto.com/ ... U_2017.ZIP


Góra
 Zobacz profil  
 
Online

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


Góra
PostNapisane: 29 gru 2016, o 11:26 
Online

Imię: DarYush
Dołączył(a): 23 sie 2016, o 08:06
Posty: 184
Samochód: Superb III 4x4
Silnik: 2.0TDI (190KM)
Ściągam ale z tego co patrzyłem to ta sama aktualizacja co byka w sierpniu

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2016, o 12:37 
Online
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 kwi 2016, o 00:09
Posty: 629
Lokalizacja: Augsburg
Samochód: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
U mnie była ( fabrycznie wgrana 2016/2017), a po wgraniu tej z linka wyżej jest 2017


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2016, o 12:38 
Online

Imię: DarYush
Dołączył(a): 23 sie 2016, o 08:06
Posty: 184
Samochód: Superb III 4x4
Silnik: 2.0TDI (190KM)
Ok... Już rozpakowuje i zaraz wgrywam

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2016, o 16:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 maja 2016, o 15:54
Posty: 106
Lokalizacja: Lublin
Samochód: Superb III combi
Silnik: 2.0TDI (190KM)
U mnie jest zainstalowana: V03959801JM0157 ECE 2017 i taką mam obecnie do ściągnięcia. Macie coś świeższego?

Pzdr.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2016, o 17:13 
Online
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 kwi 2016, o 00:09
Posty: 629
Lokalizacja: Augsburg
Samochód: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
Nie, ta co podałeś jest najświeższa ( z tego co się orientuję)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2016, o 20:07 
Online

Imię: DarYush
Dołączył(a): 23 sie 2016, o 08:06
Posty: 184
Samochód: Superb III 4x4
Silnik: 2.0TDI (190KM)
No ja wgrał)em to co daliście ale wersje miałem taka już w sierpniu...
Wgrałem dla świętego spokoju ale niestety to chyba nic nowego


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2016, o 21:51 
Online
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 kwi 2016, o 00:09
Posty: 629
Lokalizacja: Augsburg
Samochód: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
W takim razie ja dostałem auto ( produkcja początek pazdziernika br.) ze starszą aktualizacją.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sty 2017, o 23:06 
Offline

Imię: Dawid
Dołączył(a): 25 paź 2016, o 22:58
Posty: 11
Samochód: Superb III combi
Silnik: 1.8TSI CJSA (180KM)
Powiem wam moją ostatnia wycieczce na navi z columbusa po aktualizacji. Trasa Katowice - Sopot, przy wyborze każdej z trzech opcji tras kierował mnie do centrum Łodzi, a nie autostradą mimo że jest naniesiona w mapach. Dla mnie ta nawigacja to jakieś nieporozumienie. Nie pierwszy raz miałem taki przypadek że prowadzi mnie ch... wie gdzie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sty 2017, o 23:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 lip 2015, o 20:11
Posty: 442
Lokalizacja: AkApUcKo
Samochód: Superb III 4x4
Silnik: 2.0TDI (190KM)
dawidov napisał(a):
Powiem wam moją ostatnia wycieczce na navi z columbusa po aktualizacji. Trasa Katowice - Sopot, przy wyborze każdej z trzech opcji tras kierował mnie do centrum Łodzi, a nie autostradą mimo że jest naniesiona w mapach. Dla mnie ta nawigacja to jakieś nieporozumienie. Nie pierwszy raz miałem taki przypadek że prowadzi mnie ch... wie gdzie.



Mnie w górach wyprowadziła dosłownie w las "offroad" nie do przejscia nawet z takim super napędem od skody. Sprawdzone na wszystkich opcjach wyboru trasy.

Coś z tą navi jest do dupy.

_________________
https://www.facebook.com/125polskifiat/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sty 2017, o 23:15 
Online

Imię: DarYush
Dołączył(a): 23 sie 2016, o 08:06
Posty: 184
Samochód: Superb III 4x4
Silnik: 2.0TDI (190KM)
No to właśnie dlatego że to stara wersja... Jest obwodnica Łodzi ale nie aktywna...

Wysłano z mojego Elninjo S7 Edge


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sty 2017, o 23:16 
Offline

Imię: Dawid
Dołączył(a): 25 paź 2016, o 22:58
Posty: 11
Samochód: Superb III combi
Silnik: 1.8TSI CJSA (180KM)
czytaj z zrozumieniem, mapa po aktualizacji


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 sty 2017, o 00:21 
Online

Imię: DarYush
Dołączył(a): 23 sie 2016, o 08:06
Posty: 184
Samochód: Superb III 4x4
Silnik: 2.0TDI (190KM)
Czytam... Mówiłem, że już w sierpniu na miałem i tak było... Nowej aktualizacji nie ma...

Wysłano z mojego Elninjo S7 Edge


Góra
 Zobacz profil  
 
Online

Posty: 199


Góra
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL