Forum Skoda Superb

Portal mi艂o艣nik贸w i u偶ytkownik贸w Skody Superb
Teraz jest 17 pa藕 2019, o 16:03

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 456 ]  Przejd藕 na stron臋 Poprzednia strona  1 ... 27, 28, 29, 30, 31
Autor Wiadomo艣膰
PostNapisane: 16 lip 2019, o 09:46 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 3 sty 2016, o 18:47
Posty: 70
Samoch贸d: Superb III combi
Silnik: 2.0TSI (190KM)
A testowal ktos oneplus 7 pro?


G贸ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199


G贸ra
PostNapisane: 21 lip 2019, o 15:23 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 17 lut 2016, o 20:45
Posty: 14
Samoch贸d: Superb III combi
Silnik: 2.0TSI (190KM)
Jedrula napisa艂(a):
A testowal ktos oneplus 7 pro?


Dok艂adnie, podpinam si臋 pod pytanie odno艣nie OP7 pro, czy komu艣 uda艂o si臋 uruchomi膰 AA na Columbusie za po艣rednictwem OP7?


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lip 2019, o 10:49 
Offline

Imi臋: Marek
Do艂膮czy艂(a): 15 sie 2018, o 09:06
Posty: 111
Lokalizacja: Gda艅sk,Antwerpia
Samoch贸d: Superb III
Silnik: 1.6TDI (120KM)
Aktualnie: 211
cajar napisa艂(a):
W moim przypadku konieczne by艂o r臋czne wgranie pliku APK z Android Auto na telefon - bez problemu dzia艂a z Xiaomi Mi6.
Potwierdzam te偶 mi6 r臋czna instalacja apk i 艣miga

Wys艂ane z mojego MI 6 przy u偶yciu Tapatalka


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lip 2019, o 16:23 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 17 lut 2016, o 20:45
Posty: 14
Samoch贸d: Superb III combi
Silnik: 2.0TSI (190KM)
buba666 napisa艂(a):
Jedrula napisa艂(a):
A testowal ktos oneplus 7 pro?


Dok艂adnie, podpinam si臋 pod pytanie odno艣nie OP7 pro, czy komu艣 uda艂o si臋 uruchomi膰 AA na Columbusie za po艣rednictwem OP7?


Ok, po kilku godzinach pr贸b i rozm贸w na OP7 community uda艂o si臋 uruchomi膰 AA na Columbusie.
Najpierw trzeba sprawdzic wersj臋 systemu czyli OOS 9.5.10.GM21BA i w ustawieniach USB przestawi膰 na domy艣lny transfer danych. P贸藕niej jesli by艂y wcze艣niej nieudane pr贸by uruchomienia AA nale偶y w telefonie wykasowa膰 odrzucone profile po艂膮czenia w AA i kolejn膮 konfiguracj臋 AA wykona膰 przy pierwszym pod艂膮czeniu telefonu do Columbusa. U mnie dzia艂a na nieorginalnym kablu ... jakby by艂y jakie艣 pytania to spr贸buj臋 pom贸c


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 wrz 2019, o 07:23 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Mariusz
Do艂膮czy艂(a): 8 maja 2019, o 10:34
Posty: 11
Samoch贸d: Superb III
Silnik: 2.0TSI (190KM)
Witam
Panowie, w swoim aucie mam radyjko Columbus, telefon LG G7 Thinq nie brendowany z androidem 9.0 i oryginalnym kablem usb do 艂adowania i transmisji danych.
Chcia艂bym uruchomi膰 (jeszcze wcze艣niej nie pr贸bowa艂em) android auto. Czyta艂em r贸偶ne opinie, 偶e pobiera膰 / nie pobiera膰 aplikacji ze sklepu Play, tylko w jakiej艣 strony internetowej - adresu nie pami臋tam.
Mam do Was pro艣b臋 - Czy mo偶ecie si臋 wypowiedzie膰 na ten temat i czy mam jeszcze co艣 innego doinstalowywa膰 / wy艂膮cza膰 w telefonie - radiu?
Obecnie u偶ywam mapy fabrycznej Columbusa - jest OK, ale ona nie pokazuje aktualnej sytuacji na drogach, proponowanych objazdach gdy zdarzy si臋 wypadek, google map - tak. No i do tego jeszcze Yanosik 偶eby by艂 s艂yszalny z g艂o艣nik贸w samochodu.

Z g贸ry dzi臋kuj臋 za odpowiedzi.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 wrz 2019, o 09:14 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 22 sie 2017, o 16:41
Posty: 29
Lokalizacja: Wielkopolska
Samoch贸d: Inny
Silnik: 1.4TSI (150KM)
Aktualnie: 艩koda Octavia III FL
Roland074 napisa艂(a):
Witam
Panowie, w swoim aucie mam radyjko Columbus, telefon LG G7 Thinq nie brendowany z androidem 9.0 i oryginalnym kablem usb do 艂adowania i transmisji danych.
Chcia艂bym uruchomi膰 (jeszcze wcze艣niej nie pr贸bowa艂em) android auto. Czyta艂em r贸偶ne opinie, 偶e pobiera膰 / nie pobiera膰 aplikacji ze sklepu Play, tylko w jakiej艣 strony internetowej - adresu nie pami臋tam.
Mam do Was pro艣b臋 - Czy mo偶ecie si臋 wypowiedzie膰 na ten temat i czy mam jeszcze co艣 innego doinstalowywa膰 / wy艂膮cza膰 w telefonie - radiu?
Obecnie u偶ywam mapy fabrycznej Columbusa - jest OK, ale ona nie pokazuje aktualnej sytuacji na drogach, proponowanych objazdach gdy zdarzy si臋 wypadek, google map - tak. No i do tego jeszcze Yanosik 偶eby by艂 s艂yszalny z g艂o艣nik贸w samochodu.

Z g贸ry dzi臋kuj臋 za odpowiedzi.


https://forum.vw-passat.pl/topic/59925- ... /#comments

A Yanosika mo偶na w艂膮czy膰 po BT i s艂ucha膰 radia (radio jest wyciszane w trakcie komunikatu )


G贸ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


G贸ra
Wy艣wietl posty nie starsze ni偶:  Sortuj wg  
Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 456 ]  Przejd藕 na stron臋 Poprzednia strona  1 ... 27, 28, 29, 30, 31

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Nie mo偶esz rozpoczyna膰 nowych w膮tk贸w
Nie mo偶esz odpowiada膰 w w膮tkach
Nie mo偶esz edytowa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz dodawa膰 za艂膮cznik贸w

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne u偶ytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL