Forum Skoda Superb

Portal mi艂o艣nik贸w i u偶ytkownik贸w Skody Superb
Teraz jest 21 cze 2018, o 16:45

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 379 ]  Przejd藕 na stron臋 Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 26  Nast臋pna strona
Autor Wiadomo艣膰
PostNapisane: 20 lut 2018, o 09:36 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 17 sie 2011, o 06:19
Posty: 340
Lokalizacja: EL
Samoch贸d: Inny
Silnik: 1.8TSI CJSA (180KM)
czyli masz luksusowo. jak nalezy.

Wys艂ane z mojego Redmi Note 3 przy u偶yciu Tapatalka


G贸ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


G贸ra
PostNapisane: 20 lut 2018, o 16:08 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Janek
Do艂膮czy艂(a): 12 sie 2016, o 11:58
Posty: 137
Lokalizacja: Warszawa
Samoch贸d: Superb III combi
Silnik: 1.8TSI CJSC (180KM)
Czy AA 3.x chodzi jako艣 w PL? Mam na my艣li wersj臋 z apk mirror i ewentualnie ze sklepu play (je艣li kto艣 zainstalowa艂 np. przez vpn). Niedawno przeinstalowa艂em AA b臋d膮c we Francji (na polskim telefonie, z kontem google zarejestrowanym w PL) na wersj臋 ze sklepu play - pojawi艂o si臋 na li艣cie i normalnie zainstalowa艂o, mam zaznaczone auto-update, ale do tej pory nic nie proponowa艂o. Jako, 偶e AA 2.9.x dzia艂a wi臋c czekam spokojnie, ale pojawia si臋 pytanko czy aby nie wy艂膮czy膰 automatycznych aktualizacji.
Tymczasem mam na my艣li proste AA 3.x bez AA Mirror. Z odpaleniem AA mirror poczekam jeszcze troszk臋.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 lut 2018, o 16:25 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 7 lut 2017, o 10:59
Posty: 1133
Lokalizacja: Warszawa
Samoch贸d: Superb III
Silnik: 1.8TSI CJSC (180KM)
Aktualnie: 205KM/364Nm
jkp002 napisa艂(a):
Czy AA 3.x chodzi jako艣 w PL? Mam na my艣li wersj臋 z apk mirror i ewentualnie ze sklepu play (je艣li kto艣 zainstalowa艂 np. przez vpn). Niedawno przeinstalowa艂em AA b臋d膮c we Francji (na polskim telefonie, z kontem google zarejestrowanym w PL) na wersj臋 ze sklepu play - pojawi艂o si臋 na li艣cie i normalnie zainstalowa艂o, mam zaznaczone auto-update, ale do tej pory nic nie proponowa艂o. Jako, 偶e AA 2.9.x dzia艂a wi臋c czekam spokojnie, ale pojawia si臋 pytanko czy aby nie wy艂膮czy膰 automatycznych aktualizacji.
Tymczasem mam na my艣li proste AA 3.x bez AA Mirror. Z odpaleniem AA mirror poczekam jeszcze troszk臋.

Ja aktualizowa艂em przez apkmirror, ale wr贸ci艂em do poprzedniej wersji, bo na 3.0+ nie dzia艂aj膮 ju偶 te dodatki typu AAMirror czy Carstream.

_________________
Honda Civic VI iSR 娄 2008-2013
Honda Accord VII Sport GT 娄 2008 - 2017

Skoda Superb III Sportline 娄 2017 -


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 lut 2018, o 16:28 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Janek
Do艂膮czy艂(a): 12 sie 2016, o 11:58
Posty: 137
Lokalizacja: Warszawa
Samoch贸d: Superb III combi
Silnik: 1.8TSI CJSC (180KM)
Ale rozumiem, 偶e zwykle, proste AA z apkmirror hula bez problemu? Gdzie艣 wyczyta艂em, 偶e kupa i nie chce dzia艂a膰 w PL.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 lut 2018, o 18:29 
Online

Do艂膮czy艂(a): 20 sie 2015, o 19:56
Posty: 442
Lokalizacja: Krak贸w
Samoch贸d: Superb III
Silnik: 1.4TSI (150KM)
jkp002 napisa艂(a):
Ale rozumiem, 偶e zwykle, proste AA z apkmirror hula bez problemu? Gdzie艣 wyczyta艂em, 偶e kupa i nie chce dzia艂a膰 w PL.

W Polsce nie masz AA dost臋pnego ze sklepu googla, ale jak zgrasz z internetu to wszystko dzia艂a. Dodatkowo w PL AA sam si臋 nie aktualizuje.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 lut 2018, o 18:30 
Online

Do艂膮czy艂(a): 20 sie 2015, o 19:56
Posty: 442
Lokalizacja: Krak贸w
Samoch贸d: Superb III
Silnik: 1.4TSI (150KM)
sane napisa艂(a):
Na najnowszym Android Auto (3.0+) wszystkie te dodatki s膮 ju偶 zablokowane, wi臋c nie r贸bcie update'贸w :P

CybPL napisa艂(a):
Na Huaweju to nie dziala :(. Mam po polaczeniu i AA Mirror i Carplay ale po wybraniu oboj臋tnie czego - czarny ekran. Na telefonie dalej napis Android Auto i nic wiecej.

Ja mam P9 bez roota i te偶 nie wiem jak to ogarn膮膰. Tylko czarny ekran i napis Android Auto.

Odinstaluj AA i zainstaluj jeszcze raz, z regu艂y pomaga.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 lut 2018, o 20:10 
Offline
Moderator
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 2 cze 2012, o 09:20
Posty: 11281
Lokalizacja: 艁贸d藕 - Wie艣 ELW
Samoch贸d: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
Aktualnie: 313 KM / 419 Nm
Czy mo偶na 艣ciemnie膰 ekran jak toto dzia艂a?

_________________
Pozdrawiam
Marcin
---
Nie udzielam porad technicznych na PW. Nie podejmuj臋 si臋 wykonywania 偶adnych modyfikacji w cudzych samochodach. Prosz臋 mnie o to nie pyta膰.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 lut 2018, o 22:16 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 22 sie 2017, o 16:41
Posty: 17
Lokalizacja: Wielkopolska
Samoch贸d: Inny
Silnik: 1.4TSI (150KM)
Aktualnie: 艩koda Octavia III FL
艢ciemnia si臋 automatycznie przy nawigacji GM lub AM a manualnie nie sprawdza艂em.
Zmieniam fona wiec wszystko trzeba poinstalowa膰 i p贸藕niej sprawdzi膰.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 lut 2018, o 23:18 
Offline
Moderator
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 2 cze 2012, o 09:20
Posty: 11281
Lokalizacja: 艁贸d藕 - Wie艣 ELW
Samoch贸d: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
Aktualnie: 313 KM / 419 Nm
janosik si臋 nie 艣ciemnia
pozatym jak si臋 艣ciemni to czarny ekran si臋 robi

_________________
Pozdrawiam
Marcin
---
Nie udzielam porad technicznych na PW. Nie podejmuj臋 si臋 wykonywania 偶adnych modyfikacji w cudzych samochodach. Prosz臋 mnie o to nie pyta膰.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lut 2018, o 19:12 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 11 lut 2016, o 14:12
Posty: 394
Lokalizacja: po艂udniowe mazowsze
Samoch贸d: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
no w艂a艣nie, przeczyta艂em ostatnie strony z 10 razy i ju偶 chyba troch臋 czaj臋 o co w tym aamirror biega, jeszcze tylko nie wiem co to ten ca艂y root i dlaczego nie ma go w standardzie, ale zadzwoni臋 do m艂odszych, to pewnie mi powiedz膮.
dzia艂a mi aamirror w samochodzie, ale mam chyba problem z rozdzielczo艣ci膮, bo po bokach mam paski czarne, i wszystko ma艂e na ekranie (mam galaxy tab s t705). dzi艣 na testach co zamkn膮艂em tablet to gin膮艂 janosik (czarny ekran) - to samo co pisze enri powy偶ej, czyli jak 艣wieci ekran tableta - to wy艣wietla zawarto艣膰 na aamirror. oczywi艣cie dotyk nie dzia艂a. 偶adnych innych program贸w nie instalowa艂em. w android auto na mapach mog艂em pozamyka膰 tableta i wsun膮膰 mi臋dzy fotele by nie lata艂 po samochodzie, a tu musi by膰 ca艂y czas otwarty i w艂膮czony na janosiku... da si臋 to jako艣 obej艣膰? i rozumiem, 偶e 偶eby mie膰 dotyk i inne aplikacje to trzeba tego roota zrobi膰, i b臋dzie dzia艂a膰?


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lut 2018, o 20:12 
Offline
Moderator
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 2 cze 2012, o 09:20
Posty: 11281
Lokalizacja: 艁贸d藕 - Wie艣 ELW
Samoch贸d: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
Aktualnie: 313 KM / 419 Nm
Zr贸b roota, zainstaluj Automate, uruchom skrypt, schowaj tablet gdzie艣 i zapomnij o nim.

_________________
Pozdrawiam
Marcin
---
Nie udzielam porad technicznych na PW. Nie podejmuj臋 si臋 wykonywania 偶adnych modyfikacji w cudzych samochodach. Prosz臋 mnie o to nie pyta膰.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lut 2018, o 21:57 
Offline

Imi臋: Mariusz
Do艂膮czy艂(a): 30 kwi 2011, o 01:34
Posty: 494
Lokalizacja: Pozna艅
Samoch贸d: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
Aktualnie: JB4 350KM / 423Nm
Mam roota niby dotyk dzia艂a na ekranie Columbusa ale nie mog臋 odpali膰 偶adnych aplikacji. Nie ma ich po prostu. Pomo偶ecie ?


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 lut 2018, o 12:25 
Offline
Moderator
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Pawe艂
Do艂膮czy艂(a): 12 lis 2012, o 15:54
Posty: 4504
Lokalizacja: Warszafka (Ochota)
Samoch贸d: Superb II
Silnik: 3.6 V6 FSI CDVA (260KM)
Aktualnie: 277 KM / 347 Nm
Stwierdzi艂em, 偶e w ko艅cu i ja musz臋 si臋 pobawi膰 tym rozwi膮zaniem. Wyj膮艂em z szuflady jeden z trzech zapasowych HTC One M8. Odblokowa艂em i zrootowa艂em (w miedzyczasie omal go nie zabijaj膮c). Zainstalowa艂em wszystko (opr贸cz automate). DZIA艁A. Ale jak zawsze nie ma r贸偶y bez kolc贸w:
1. Telefon wrzucony do schowka potrafi zgubi膰 sygna艂 GPS - dzi艣 rano, przy zachmurzonym niebie i padaj膮cym 艣niegu, zdarzy艂o mu si臋 to kilka razy.
2. Telefon w schowku jest ca艂y czas w艂膮czony - by艂oby fajnie gdyby po kilkunastu minutach od zaniku napi臋cia na USB si臋 wy艂膮cza艂 a natychmiast po pojawieniu si臋 napi臋cia zaczyna艂 si臋 uruchamia膰 (a nie tylko 艂adowa膰).
3. nie zawsze chc膮 si臋 uruchamia膰 dodatki - naciskam na ekranie AA przycisk z prawej strony 偶eby uruchomi膰 AA Mirror, pojawia si臋 czarny ekran i za chwil臋 wraca do g艂贸wnego ekranu AA.

Bardzo podoba mi si臋 zintegrowanie AA z fabrycznym radiem je艣li chodzi o wprowadzanie audio. S艂ucham sobie normalnie radia, komunikat z Navi Experta idzie przez g艂o艣niki - super sprawa.

_________________
Wyprzeda偶 piwniczna http://olx.pl/oferty/uzytkownik/Qncf/


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 lut 2018, o 14:19 
Offline
Moderator
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 2 cze 2012, o 09:20
Posty: 11281
Lokalizacja: 艁贸d藕 - Wie艣 ELW
Samoch贸d: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
Aktualnie: 313 KM / 419 Nm
Punkt drugi za艂atwisz Automate. Po zaniku zasilania przejdzie w tryb samolotowy, zabije wszystkie apki i mo偶e si臋 zwyczajnie u艣pi膰. Mo偶na te偶 zrobi膰 aby si臋 ca艂kowicie wy艂膮czy艂, no ale w艂膮czy膰 trza by by艂o r臋cznie.

_________________
Pozdrawiam
Marcin
---
Nie udzielam porad technicznych na PW. Nie podejmuj臋 si臋 wykonywania 偶adnych modyfikacji w cudzych samochodach. Prosz臋 mnie o to nie pyta膰.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 lut 2018, o 21:10 
Offline
Moderator
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Pawe艂
Do艂膮czy艂(a): 12 lis 2012, o 15:54
Posty: 4504
Lokalizacja: Warszafka (Ochota)
Samoch贸d: Superb II
Silnik: 3.6 V6 FSI CDVA (260KM)
Aktualnie: 277 KM / 347 Nm
Ok, doinstaluj臋, to ma prawo mie膰 sens.

Punkt 3 rozwi膮zany - nieumiej臋tno艣膰 obs艂ugi.

Zostaje punkt 1 i tu jest najs艂abiej. Kiedy艣 Samsung Galaxy S2 mia艂 wyj艣cie na zewn臋trzne anteny zar贸wno GPS jak i GSM ale to ju偶 prehistoria...

Zapomnia艂em dopisa膰, 偶e patent z wy艂膮czeniem Bluetooth przez Root Essentials oczywi艣cie dzia艂a - drugi fon normalnie bangla po Bluetooth gdy pierwszy chodzi pod Android Auto.

_________________
Wyprzeda偶 piwniczna http://olx.pl/oferty/uzytkownik/Qncf/


G贸ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


G贸ra
Wy艣wietl posty nie starsze ni偶:  Sortuj wg  
Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 379 ]  Przejd藕 na stron臋 Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 26  Nast臋pna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Nie mo偶esz rozpoczyna膰 nowych w膮tk贸w
Nie mo偶esz odpowiada膰 w w膮tkach
Nie mo偶esz edytowa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz dodawa膰 za艂膮cznik贸w

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne u偶ytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL