Forum Skoda Superb

Portal mi艂o艣nik贸w i u偶ytkownik贸w Skody Superb
Teraz jest 18 sie 2018, o 05:10

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 412 ]  Przejd藕 na stron臋 Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28  Nast臋pna strona
Autor Wiadomo艣膰
PostNapisane: 19 kwi 2018, o 18:32 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 8 wrz 2013, o 09:56
Posty: 5344
Lokalizacja: Wroc艂aw
Samoch贸d: Inny
Silnik: 2.0TDi SCW (240KM)
Pewnie masz racj臋 ;)

_________________
Obrazek

Obrazek


G贸ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


G贸ra
PostNapisane: 19 kwi 2018, o 19:02 
Offline
Moderator
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 2 cze 2012, o 09:20
Posty: 11428
Lokalizacja: 艁贸d藕 - Wie艣 ELW
Samoch贸d: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
Aktualnie: 313 KM / 419 Nm
Mi si臋 uda艂o to kurestwo androidowe ogarn膮膰. Mi. Japkowcowi.

_________________
Pozdrawiam
Marcin
---
Nie udzielam porad technicznych na PW. Nie podejmuj臋 si臋 wykonywania 偶adnych modyfikacji w cudzych samochodach. Prosz臋 mnie o to nie pyta膰.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 kwi 2018, o 11:14 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 8 kwi 2018, o 15:01
Posty: 10
Lokalizacja: Du偶a wie艣 nad Wis艂膮
Samoch贸d: Superb III combi
Silnik: 1.8TSI CJSC (180KM)
Zainstalowa艂em dzi艣 android auto na galaxy note4 poprzez .apk
Instalacja si臋 powiod艂a ale jak pr贸buje po艂膮czy膰 tel do kury to wyskakuje komunikat 偶e nie mo偶na po艂膮czy膰 bo tel. nie obs艂uguje android auto.
Lg mirrorlink krzyczy 偶e telefon jest niekompatybilny i te偶 si臋 nie da tego u偶ywa膰.
Telefon nierootowany.
Macie jakie艣 pomys艂y jak to pogoni膰 do dzia艂ania?


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 kwi 2018, o 17:12 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 24 lip 2016, o 10:29
Posty: 547
Samoch贸d: Superb III 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
Aktualnie: jeszcze 280 KM
Sprawd藕 jeszcze na jakim艣 innym kablu USB, najlepiej najkr贸tszym jak si臋 da.

A najlepszy kabelek do pod艂膮czenia tela do kury to ten:
https://www.aliexpress.com/item/U2-075-LE-USB-2-0-A-Male-left-Angled-90-Degree-to-USB-Micro-B/890995744.html


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 kwi 2018, o 19:29 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 8 kwi 2018, o 15:01
Posty: 10
Lokalizacja: Du偶a wie艣 nad Wis艂膮
Samoch贸d: Superb III combi
Silnik: 1.8TSI CJSC (180KM)
Dzi臋ki, przetestuje na innym kablu i zobaczymy.
a tak przy okazji: jest mo偶liwo艣膰 aby na ekranie wy艣wietlana by艂a mapa (naviexpert) ale 偶eby jednocze艣nie gra艂o radio? Czy jedynie pozostaje streaming medi贸w z telefonu?


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 kwi 2018, o 23:47 
Offline
Moderator
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Pawe艂
Do艂膮czy艂(a): 12 lis 2012, o 15:54
Posty: 4592
Lokalizacja: Warszafka (Ochota)
Samoch贸d: Superb II
Silnik: 3.6 V6 FSI CDVA (260KM)
Aktualnie: 277 KM / 347 Nm
Jak najbardziej jest :)

_________________
Wyprzeda偶 piwniczna http://olx.pl/oferty/uzytkownik/Qncf/


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 kwi 2018, o 23:52 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 22 sie 2017, o 16:41
Posty: 20
Lokalizacja: Wielkopolska
Samoch贸d: Inny
Silnik: 1.4TSI (150KM)
Aktualnie: 艩koda Octavia III FL
U偶ywam AutoMapay i mog臋 r臋cznie sterowa膰, muzyka z radia a map膮 lub nawigacja do celu z r臋cznym prze艂膮czaniem na radio oraz z drugiego telefonu rozmowy bo BT wszystko po mirrorlink + radio Bolero 8"


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 kwi 2018, o 08:38 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 8 kwi 2018, o 15:01
Posty: 10
Lokalizacja: Du偶a wie艣 nad Wis艂膮
Samoch贸d: Superb III combi
Silnik: 1.8TSI CJSC (180KM)
Wszyscy co si臋 wybierali na emigracj臋 w celu instalacji AA mog臋 spokojnie rozpakowa膰 walizki i zachowa膰 s艂oiki z bigosem na inny raz.

Aby zainstalowa膰 AA w Polsce i mie膰 mo偶liwo艣膰 aktualizowania potrzebny jest program do VPN (w moim przypadku Freedome).
Po zainstalowaniu wybieramy lokalizacj臋 serwera - u mnie by艂 to Londyn.
Nast臋pnie trzeba wej艣膰 do managera aplikacji i wyczy艣ci膰 pami臋膰 podr臋czn膮 sklepu play.
Po tym mo偶na ju偶 instalowa膰 to co u nas jest niedost臋pne.
Ja niestety nam to szcz臋艣cie ze posiadam galaxy note4 kt贸ry nie ma wsparcia dla AA i przez to sam program mi nie dzia艂a.

Wys艂ane z mojego SM-N910F przy u偶yciu Tapatalka


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 kwi 2018, o 14:28 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 17 sie 2011, o 06:19
Posty: 342
Lokalizacja: EL
Samoch贸d: Inny
Silnik: 1.8TSI CJSA (180KM)
pany co tam sie popierdolilo z aam? dzialao jak z艂oto a teraz nima. wiem ze cos tam google zjebalo gps i google play services. jest jakas szybka solucja. mam titanium backup premium

Wys艂ane z mojego Redmi Note 3 przy u偶yciu Tapatalka


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 kwi 2018, o 14:32 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 17 sie 2011, o 06:19
Posty: 342
Lokalizacja: EL
Samoch贸d: Inny
Silnik: 1.8TSI CJSA (180KM)
Camillinhio napisa艂(a):
Pewnie masz racj臋 ;)
patrz nawet nie wiedzialem ze ja to pisalem. musial mi telefon zglupiec. ale przy tylu modach co mam to sie mu nie dziwie

Wys艂ane z mojego Redmi Note 3 przy u偶yciu Tapatalka


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 kwi 2018, o 18:06 
Offline
Moderator
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 2 cze 2012, o 09:20
Posty: 11428
Lokalizacja: 艁贸d藕 - Wie艣 ELW
Samoch贸d: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
Aktualnie: 313 KM / 419 Nm
Musisz cofn膮膰 google play services i zablokowa膰 update.

_________________
Pozdrawiam
Marcin
---
Nie udzielam porad technicznych na PW. Nie podejmuj臋 si臋 wykonywania 偶adnych modyfikacji w cudzych samochodach. Prosz臋 mnie o to nie pyta膰.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 kwi 2018, o 18:42 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 17 sie 2011, o 06:19
Posty: 342
Lokalizacja: EL
Samoch贸d: Inny
Silnik: 1.8TSI CJSA (180KM)
a jak cofn膮膰 google play services. jak mam je zainstalowane to nie idzie wersji wczesniejszej zainstalowac.
natomiast jak odinstalowywuje je titanium backup pro to mi sie sypie .

dobra zainstalowalem
a jak zrobic zeby nie aktualizowalo sie?

edit
na dluzszy czas metoda do dupy bo jak google play serv bedzie za stare to inne apki beda sie jebac


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 maja 2018, o 12:40 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 17 wrz 2015, o 21:17
Posty: 405
Lokalizacja: Warszawa
Samoch贸d: Superb III combi
Silnik: 1.8TSI CJSA (180KM)
xtremesystems napisa艂(a):
pany co tam sie popierdolilo z aam? dzialao jak z艂oto a teraz nima. wiem ze cos tam google zjebalo gps i google play services. jest jakas szybka solucja. mam titanium backup premium


Cytuj膮c z forum Passata:

Cytuj:
Po zainstalowaniu wchodzimy do Menu (po prawej) i szukamy zak艂adki Automatyczne Aktualizacje Marketu. Tam szukamy na dole Google Play Services, oznaczamy haczyk po lewej i u g贸ry po prawej akceptujemy zmiany.

W tym momencie us艂ugi Google nie powinny si臋 same aktualizowa膰, dzi臋ki czemu b臋d膮 dzia艂a膰 dodatki w Android Auto.

Trzeba na nowo skonfigurowa膰 Android Auto i w艂膮czy膰 w ustawieniach programisty instalowanie z nieznanych 藕r贸de艂.. i to wszystko!


Musisz to zrobi膰 po zainstalowaniu poprawnej wersji Google Play Services.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 maja 2018, o 08:34 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 24 gru 2017, o 22:00
Posty: 158
Samoch贸d: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
czy kto艣 pr贸bowa艂 to ogarnia膰 na LG g6 ?


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 cze 2018, o 18:16 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 13 kwi 2017, o 10:58
Posty: 120
Lokalizacja: Tr贸jmiasto
Samoch贸d: Superb III 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
Jakkolwiek napisa艂(a):
Wszyscy co si臋 wybierali na emigracj臋 w celu instalacji AA mog臋 spokojnie rozpakowa膰 walizki i zachowa膰 s艂oiki z bigosem na inny raz.

Aby zainstalowa膰 AA w Polsce i mie膰 mo偶liwo艣膰 aktualizowania potrzebny jest program do VPN (w moim przypadku Freedome).
Po zainstalowaniu wybieramy lokalizacj臋 serwera - u mnie by艂 to Londyn.
Nast臋pnie trzeba wej艣膰 do managera aplikacji i wyczy艣ci膰 pami臋膰 podr臋czn膮 sklepu play.
Po tym mo偶na ju偶 instalowa膰 to co u nas jest niedost臋pne.
Ja niestety nam to szcz臋艣cie ze posiadam galaxy note4 kt贸ry nie ma wsparcia dla AA i przez to sam program mi nie dzia艂a.

Wys艂ane z mojego SM-N910F przy u偶yciu Tapatalka


To jest z艂oto.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


G贸ra
Wy艣wietl posty nie starsze ni偶:  Sortuj wg  
Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 412 ]  Przejd藕 na stron臋 Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28  Nast臋pna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Nie mo偶esz rozpoczyna膰 nowych w膮tk贸w
Nie mo偶esz odpowiada膰 w w膮tkach
Nie mo偶esz edytowa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz dodawa膰 za艂膮cznik贸w

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne u偶ytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL