Forum Skoda Superb

Portal mi艂o艣nik贸w i u偶ytkownik贸w Skody Superb
Teraz jest 22 sie 2017, o 08:12

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 106 ]  Przejd藕 na stron臋 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Nast臋pna strona
Autor Wiadomo艣膰
PostNapisane: 20 wrz 2015, o 13:19 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Lukasz
Do艂膮czy艂(a): 19 mar 2015, o 19:35
Posty: 117
Lokalizacja: Gdynia
Samoch贸d: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
No w艂a艣nie czemu nie dostali艣my tego w Superbach skoro nawigacja to dok艂adnie to samo co Discover Pro VW. Na forum Passata p艂acz膮 偶e w Superbie mo偶na moe膰 LTE natomiast w Passacie nie wi臋c czemu skoro dostali艣my mo偶liwo艣膰 zakupu LTE nie ma opcji aby dzia艂a艂o u nas Ggogke Earth, Street View i Traffic Live ? Zag艂臋bia艂 si臋 ju偶 kto艣 mo偶e w tym temacie ?


G贸ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


G贸ra
PostNapisane: 20 wrz 2015, o 15:45 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 2 lip 2015, o 09:18
Posty: 173
Samoch贸d: Inny
Silnik: Inny
Dziwne jest 偶e np o wiele ta艅szy Golf a chyba nawet Polo mog膮 to mie膰. Dziwne a S3 za blisko 160 tys. Tego mie膰 nie mo偶e..

Bardzo szkoda bo Live Traffic od Google jest super - te same dane co w Google Maps, a tak b臋dzie trzeba sprawdza膰 korki w telefonie :/

Odpowied藕 niby oczywista - marka Skoda jest najni偶ej pozycjonowana z ca艂ego VAG to i nie dosta艂a tego, pomimo kuriozum w postaci slotu SIM z LTE.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2015, o 16:56 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Lukasz
Do艂膮czy艂(a): 19 mar 2015, o 19:35
Posty: 117
Lokalizacja: Gdynia
Samoch贸d: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
Mysle ze kwestia czasu jak Polscy magicy ogarna zmiane FW na ten z VW bo HW jest praktycznie ten sam :)


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2015, o 18:02 
Offline
Moderator
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Pawe艂
Do艂膮czy艂(a): 12 lis 2012, o 15:54
Posty: 4215
Lokalizacja: Warszafka (Ochota)
Samoch贸d: Superb II
Silnik: 3.6 V6 FSI CDVA (260KM)
Aktualnie: 277 KM / 347 Nm
Raczej Ukrai艅cy...

_________________
Wyprzeda偶 piwniczna http://olx.pl/oferty/uzytkownik/Qncf/


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2015, o 18:09 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 2 lip 2015, o 09:18
Posty: 173
Samoch贸d: Inny
Silnik: Inny
My艣licie 偶e to mog艂o by dzia艂a膰? Teraz w VW 偶eby to dzia艂a艂o trzeba mie膰 wykupiony abonament, wi臋c trdno to b臋dzie obej艣膰..


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2015, o 18:19 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: BArtek
Do艂膮czy艂(a): 19 lut 2015, o 13:31
Posty: 318
Lokalizacja: RP
Samoch贸d: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
Aktualnie: CS
Zada艂em takie pytanie tutaj:
http://apg.org.pl/pl/#
oto odpwied藕

"Witam.
Mo偶liwe.
D艂ugo pisa膰, prosz臋 zadzwoni膰.

Pozdrawiam...
Auto Program Group Anatolii Morozov
ul. Idzikowskiego 23a/1
31-519, Krak贸w
Tel. 881 315 090

...
biuro@apg.org.pl"
jeszcze nie dzwoni艂em

_________________
my S3 2.0TSI L&K http://www.superbclub.pl/viewtopic.php?t=6498


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2015, o 19:05 
Offline
Moderator
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 2 cze 2012, o 09:20
Posty: 9731
Lokalizacja: 艁贸d藕 - Wie艣 ELW
Samoch贸d: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
Aktualnie: 313 KM / 419 Nm
Ten ukrainiec pewnie wymieni modu艂 i po temacie.

_________________
Pozdrawiam
Marcin
---
PM銇妧琛撶殑銇姪瑷銈掍笌銇堛仸銇亜銇戙仾銇勩


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2015, o 19:40 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Lukasz
Do艂膮czy艂(a): 19 mar 2015, o 19:35
Posty: 117
Lokalizacja: Gdynia
Samoch贸d: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
Jutro zadzwonie tam i dowiem sie o koszta :)


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2015, o 20:23 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Lukasz
Do艂膮czy艂(a): 19 mar 2015, o 19:35
Posty: 117
Lokalizacja: Gdynia
Samoch贸d: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
Dostalem odpowiedz z APG ze moga oni to wykonac tylko na jednostkach kupionych u nich i nie maja mozliwosci przeprogramowania seryjnych Columbusiw dodatkowo kokes triche nie ogarnia bo twierdzi ze mozna sobie wykupic funkcje googke earth, street view i kive traffic w skodzie :)


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2015, o 20:49 
Offline
Moderator
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Pawe艂
Do艂膮czy艂(a): 12 lis 2012, o 15:54
Posty: 4215
Lokalizacja: Warszafka (Ochota)
Samoch贸d: Superb II
Silnik: 3.6 V6 FSI CDVA (260KM)
Aktualnie: 277 KM / 347 Nm
Mo偶e nie do ko艅ca zna konfigurator SAP ale z tym nie ogarnianiem to bym uwa偶a艂... P贸ki co to oni chyba jedyni to sensownie ogarniaj膮...

_________________
Wyprzeda偶 piwniczna http://olx.pl/oferty/uzytkownik/Qncf/


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2015, o 21:42 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Lukasz
Do艂膮czy艂(a): 19 mar 2015, o 19:35
Posty: 117
Lokalizacja: Gdynia
Samoch贸d: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
No ake konkretnie odpowiedziak mi pan lamana polszczyzna ze nie dadza rady przeprogramowac Columbusa :/


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2015, o 21:51 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 2 lip 2015, o 09:18
Posty: 173
Samoch贸d: Inny
Silnik: Inny
Ju偶 chyba lepiej odpali膰 Google Maps via Android Auto - tylko p贸ki co to te偶 nikomu si臋 nie uda艂o :( A i nie wiadomo kiedy Android Auto b臋dzie oficjalnie w PL


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 pa藕 2015, o 13:51 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 20 pa藕 2015, o 13:06
Posty: 62
Lokalizacja: Wroc艂aw
Samoch贸d: Superb III combi
Silnik: 2.0TDI (190KM)
Ja mam dzia艂aj膮ce Android Auto.
Co prawda nieoficjalnie, ale jednak. Jest, dzia艂a i smiga.
Trzeba tylko oczywi艣cie pami臋ta膰, 偶e AA dzia艂a TYLKO przy po艂膮czeniu kablem/przwodem - nie ma (p贸ki co) mo偶liwo艣ci pracy bezprzewodowej - oficjalnie t艂umaczone jest to trosk膮 o bateri臋.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 pa藕 2015, o 14:27 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 14 wrz 2015, o 16:17
Posty: 301
Samoch贸d: Superb III 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
Co masz na my艣li, 偶e nieoficjalnie? Co艣 lutowa艂es? :)

_________________
Obrazek


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 pa藕 2015, o 16:12 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 2 lip 2015, o 09:18
Posty: 173
Samoch贸d: Inny
Silnik: Inny
LowMan - dzia艂aj膮 Ci Mapy Google w trakcie jazdy? Drugie pytanie - czy przez port USB 艂aduje si臋 bateria? Bo podobno podczas korzystania ze Smart Link lub AA tak czy inaczej bateria nam si臋 szybko roz艂aduje, mimo 艂adowania via USB - ale nie wiem czy to prawda czy wymy艣lali w saloonie.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199


G贸ra
Wy艣wietl posty nie starsze ni偶:  Sortuj wg  
Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 106 ]  Przejd藕 na stron臋 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Nast臋pna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Nie mo偶esz rozpoczyna膰 nowych w膮tk贸w
Nie mo偶esz odpowiada膰 w w膮tkach
Nie mo偶esz edytowa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz dodawa膰 za艂膮cznik贸w

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne u偶ytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL