Forum Skoda Superb

Portal mi艂o艣nik贸w i u偶ytkownik贸w Skody Superb
Teraz jest 24 sty 2017, o 10:06

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomo艣膰
PostNapisane: 19 wrz 2012, o 18:44 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 16 mar 2012, o 19:47
Posty: 5
Lokalizacja: Pomorze
Samoch贸d: Superb I
Silnik: 2.0TDI BSS (140KM)
Witam!

W moim superbie posiadam wbudowany zestaw g艂o艣nom贸wi膮cy (telefon gsm). Wie kto艣 jak go uruchomi膰 i gdzie kupi膰 przej艣ci贸wki do telefonu, aby go pod艂膮czy膰???


G贸ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


G贸ra
PostNapisane: 19 wrz 2012, o 19:33 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 4 kwi 2012, o 10:26
Posty: 1442
Samoch贸d: Superb II combi
Silnik: 2.0TDI (170KM) CFGB
Przejsciowki to aso albo allegro. Dziala od szcza艂u

Wysy艂ane z mojego GT-I9300 za pomoc膮 Tapatalk 2

_________________
Superb Kombi 2.0 TDI 170KM CR My2012 (Platinium+) Br膮z magnetic - Z D J 臉 C I A

Obrazek


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 kwi 2016, o 16:16 
Offline

Imi臋: Adam
Do艂膮czy艂(a): 22 kwi 2016, o 15:39
Posty: 2
Samoch贸d: Superb I
Silnik: 1.8 AWT (150KM)
Witam pod艂膮cz臋 si臋 do tematu. Nie mam poj臋cia co zrobi膰 lub co dokupi膰 by sprzet dzia艂a艂 . Tu偶 przy radiu mam zamontowane urz膮dzenie ( raczej nie kompletne - bez adaptera dedykowanego lub co艣 takiego ) odpowiadaj膮ce za po艂膮czenie telefonu z radiem . Po naci艣ni臋ciu na radiu klawisza tele pojawia si臋 komunikat no traffic massages available in your area . Jak si臋 pod艂aczy膰 by wszystko dzia艂a艂o co ewentualnie musz臋 dokupi膰 ?


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 kwi 2016, o 16:17 
Offline
Moderator
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 10 pa藕 2014, o 10:52
Posty: 5152
Lokalizacja: 艁贸d藕
Samoch贸d: Superb II combi
Silnik: 1.8TSI CDAA (160KM)
No traffic massages - nie naciszkasz przypadkiem klawisza "TMC"?

_________________
Obrazek


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 kwi 2016, o 23:14 
Offline

Imi臋: Mariusz
Do艂膮czy艂(a): 27 sie 2015, o 18:54
Posty: 62
Lokalizacja: Sanok
Samoch贸d: Superb I
Silnik: 1.9TDI AWX (130KM, 5b)
W sumie "traffic" to raczej ruch drogowy wiec komunikat mo偶e a raczej na pewno dotyczy informacji o utrudnieniach w ruchu.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 kwi 2016, o 11:02 
Offline

Imi臋: Adam
Do艂膮czy艂(a): 22 kwi 2016, o 15:39
Posty: 2
Samoch贸d: Superb I
Silnik: 1.8 AWT (150KM)
Dok艂adnie tak po naci艣ni臋ciu przyciusku tele. Wiecie mo偶e jak by si臋 tutaj za to zabra膰 by ten zestaw zacz膮艂 dzia艂a膰 ?


G贸ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199


G贸ra
Wy艣wietl posty nie starsze ni偶:  Sortuj wg  
Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Nie mo偶esz rozpoczyna膰 nowych w膮tk贸w
Nie mo偶esz odpowiada膰 w w膮tkach
Nie mo偶esz edytowa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz dodawa膰 za艂膮cznik贸w

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne u偶ytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL