Forum Skoda Superb

Portal mi艂o艣nik贸w i u偶ytkownik贸w Skody Superb
Teraz jest 24 sie 2019, o 21:31

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomo艣膰
 Tytu艂: Radio 2DIN
PostNapisane: 27 maja 2019, o 12:35 
Offline

Imi臋: Piotr
Do艂膮czy艂(a): 2 sie 2018, o 11:08
Posty: 41
Lokalizacja: 艢wi臋tokrzyskie
Samoch贸d: Superb I
Silnik: 1.8 AWT (150KM)
Aktualnie: 190 KM
Witam.


Wiem 偶e by艂y ju偶 podobne posty ale cz臋艣膰 z nich jest ju偶 przedawniona a cz臋艣膰 sprawdzona. Prosi艂bym o porady jakie radio 2DIN wybra膰 do skody superb 1. Interesuje mnie takie, kt贸re b臋dzie obs艂ugiwa膰 np. YouTube.

Du偶o os贸b pisa艂o posty na temat swoich odtwarzaczy, natomiast teraz prosi艂bym o opinie nt. jaki model wybra膰, plusy i minusy danego modelu. Zale偶y mi 偶eby by艂 w miar臋 prosty w monta偶u i nie kosztowa艂 miliony monet. Je偶eli kto艣 montowa艂 u siebie model godny polecenia i jest w stanie napisa膰 krok po kroku jak to zrobi膰 oraz co dodatkowo nale偶y dokupi膰 to r贸wnie偶 b臋d臋 wdzi臋czny.

_________________
------------------
Pozdrawiam,
Piotrek


G贸ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


G贸ra
 Tytu艂: Re: Radio 2DIN
PostNapisane: 3 cze 2019, o 11:56 
Offline

Imi臋: Krzysztof
Do艂膮czy艂(a): 26 kwi 2017, o 19:26
Posty: 145
Lokalizacja: Gorz贸w Wielkopolski
Samoch贸d: Superb I
Silnik: 1.9TDI AJM (115KM)
1. A wiec tak, watpie by ktokolwiek cos pisal w tym temacie poniewaz opinie na temat radia szukaj na portalach aukcyjnych - jest tych rodzajow tak duzo, ze ciezko byloby ci cos polecic.
Wybierz co ci pasuje w cenie i kup.
2. YouTube obsluzy kazde radio na Androidzie - takie kupisz juz od 200 zl - szukaj jakies uzywki bedzie wydajniejsze,
3. Montaz - jezeli masz kieszen 2 din, to kwestia podpiecia odpowiednich przewodow do zlcza radia. Ja osobiscie kupilem zenskie wtyczki ISO i polutowalem do tego ori wtyczke od radia. Poradniki jak podlaczyc masz w sieci/tutaj na forum. (Poszukaj, ja nawet robilem taki DIY)

Jezeli zechcesz podlaczyc kamere cofania, albo sensownie umiejscowic antene GPS - edziesz musial czesc elementow wnetrza zdemonotwac - odradzam robienie tego srubokretem.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


G贸ra
Wy艣wietl posty nie starsze ni偶:  Sortuj wg  
Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Nie mo偶esz rozpoczyna膰 nowych w膮tk贸w
Nie mo偶esz odpowiada膰 w w膮tkach
Nie mo偶esz edytowa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz dodawa膰 za艂膮cznik贸w

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne u偶ytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL