Forum Skoda Superb

Portal mi艂o艣nik贸w i u偶ytkownik贸w Skody Superb
Teraz jest 20 pa藕 2017, o 02:48

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomo艣膰
 Tytu艂: Problem z radiem
PostNapisane: 11 gru 2016, o 18:30 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Marcin
Do艂膮czy艂(a): 17 wrz 2014, o 15:26
Posty: 22
Lokalizacja: Chrzan贸w/艁贸d藕
Samoch贸d: Superb I
Silnik: 1.9TDI AVF (130KM, tiptronic)
Witam, mam problem z radiem Symphony. Wr贸ci艂em do fabrycznego radia i po pod艂膮czeniu kostki nie mam pod艣wietlenia radia i nie w艂膮cza/wy艂膮cza si臋 po stacyjce (tylko przyciskiem w艂膮cz/wy艂膮cz). Poza tymi problemami radio dzia艂a prawid艂owo. Mo偶e kto艣 z szanownych forumowicz贸w podrzuci膰 zdj臋cie kostki zasilania radia? Mo偶e co艣 pomiesza艂em z kabelkami... ;)


G贸ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


G贸ra
PostNapisane: 23 gru 2016, o 22:53 
Offline

Imi臋: Zbigniew
Do艂膮czy艂(a): 1 gru 2016, o 11:30
Posty: 8
Samoch贸d: Superb I
Silnik: 1.9TDI AWX (130KM, 5b)
Aktualnie: 162KM 400Nm
polecam temat: viewtopic.php?f=45&t=5776


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 gru 2016, o 07:39 
Offline

Imi臋: S艂awek
Do艂膮czy艂(a): 22 pa藕 2012, o 19:15
Posty: 257
Lokalizacja: Rumia
Samoch贸d: Superb I
Silnik: 1.9TDI AWX (130KM, 5b)
Aktualnie: 163/370
Je偶eli wr贸ci艂e艣 do fabrycznego,to znaczy,偶e masz poprzestawiane kable w kostce iso.Te偶 boryka艂em si臋 z tym samym problemem.Wtedy kto艣 wys艂a艂 mi zdj臋cie kostki i pod艂膮czy艂em wed艂ug kolor贸w ze zdj臋cia i wtedy dopiero zacz臋艂o dzia艂a膰 tak,jak powinno.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


G贸ra
Wy艣wietl posty nie starsze ni偶:  Sortuj wg  
Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Nie mo偶esz rozpoczyna膰 nowych w膮tk贸w
Nie mo偶esz odpowiada膰 w w膮tkach
Nie mo偶esz edytowa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz dodawa膰 za艂膮cznik贸w

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne u偶ytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL